5 praktických kousků, které by ve skříni neměly chybět

Tagy:  móda, nakupování, doplňky, dámská móda, oblečení, ženy, trendy

Sponzorované odkazy:

5 praktických kousků, které by ve skříni neměly chybět

Každá žena by ve své skříni měla mít pár základních kousků, které jsou nepostradatelné a především ničím nenahraditelné. Ať už preferujete sportovní módu, nedáte dopustit na klasické tepláky a tenisky nebo si naopak potrpíte na eleganci a luxus, kde dominují drahé šperky, pouzdrové šaty a kožich, přesto musíte mít v záloze modely, které vyřeší dilema s formální akcí, plesem nebo obědem s partnerovými rodiči. A že nevíte, jaké módní kousky to jsou? My vám s nimi poradíme a pakliže některé z nich doposud nemáte, nastal ten správný čas na jejich koupi.

Trench coat

Trench coat neboli také trenčkot je jedním z těch kousků, které by měla mít opravdu každá žena. Jedná se o ležérní kabát, obvykle v přírodních odstínech, který je ideální na jaro, podzim anebo na chladnější letní dny. Takový Trench coat můžete nosit k jednoduchým džínám a teniskám, ale také k šatům a vysokým podpatkům. Vlastnit Trench coat se rozhodně vyplatí, neboť rázem získáte variabilní prvek, který se hodí takřka ke všemu.

Autor: JAEGERAutor: JAEGER

Blazer

Dalším nepostradatelným kouskem je také blazer, čili klasické sako. Saka jsou v posledních letech neuvěřitelně moderní a již dávno neplatí, že v nich musíte vyrazit pouze do kanceláře a obléknout si k nim nudné společenské kalhoty a nic neříkající ,,semišky". Sáčka by měla plnit šatníky všech moderních žen, a to v mnoha barvách. Pokud si na blazery příliš nepotrpíte, jeden si pořídit ale musíte, a to ten černý. Černé jednoduché sako můžete obléknout vždy, když potřebujete vypadat formálně, což se někdy opravdu hodí. Zavítejte například do Mango, kde si rozhodně vyberete.

Autor: MANGOAutor: MANGO

Tělová podprsenka

Zapomenout rozhodně nesmíme ani na spodní prádlo, které je součástí skříně naprosto každého člověka. Spousta žen si na pořizování podprsenek a kalhotek příliš nepotrpí, nicméně existují kousky, které vám usnadní oblékání a také volbu oděvu pro každý den. Tělová podprsenka je naprosto geniální záležitostí, neboť vám, díky své kompaktnosti a prakticky neviditelnosti, umožní obléknout naprosto cokoliv, což o červené krajkové variantě říct nelze. Podívejte se například na e-shopu NET-A-PORTER, kde najdete nespočet slušivých modelů.

Autor: NET-A-PORTERAutor: NET-A-PORTER

Jednoduché psaníčko

Kabelka je doplňkem, který muži pravděpodobně nikdy nepochopí a dostatečně nedocení, nicméně my ženy moc dobře víme, co pro nás tento poklad znamená. Do kabelky často vměstnáme i to, o čem jsme vůbec neměli ponětí, že si můžeme vzít s sebou na party nebo na noc k partnerovi. Kromě klasických větších kabelek by každá žena měla mít alespoň jedno neutrální psaníčko, ideálně v pudrové barvě, které lze kombinovat ležérněji i elegantně, a to jak přes den, tak v noci.

Autor: NORDSTROMAutor: NORDSTROM

Lodičky

A pak je zde poslední kapitola. kterou jsou samozřejmě boty. Těch má většina žen spousty, nicméně ne všechny modely lze obléknout pro každý den. Chystáte se na úřad, máte nečekanou pracovní schůzku, pořídili jste si sexy šaty, které žádají jen jednoduché doplňky? Pak vám nesmí chybět obyčejné a klasické lodičky, a to ideálně jak v černé, tak v pudrové barvě. Více hledejte na e-shopu heels.com, kde si vybere zaručeně každá žena.

Autor: HEELSAutor: HEELSAutor: HEELSAutor: HEELS

Článek 5 praktických kousků, které by ve skříni neměly chybět byl publikován 1. dubna 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky, Boty, Nákupy a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...