Móda s texturou – je libo řasení, kožíšek nebo krajku?

Tagy:  prvky, motivy, materiály, kožešina, kůže, krajka, boty, doplňky, kabelka, oblečení, jaro, trendy

Sponzorované odkazy:

Móda s texturou – je libo řasení, kožíšek nebo krajku?

Letošní jaro opět přeje materiálům všeho druhu, proto rozhodně nezůstávejte pouze u obyčejné džínoviny a bavlněných tepláků. V kurzu jsou i nevšední druhy, které můžete vzájemně kombinovat dle libosti a vlastního vkusu. Pakliže vám v šatníku doposud chybí stylová a sexy krajka, jemný kožíšek nebo třeba plisovaná sukně, je čas vyrazit na nákupy a pořídit i nejnovější módní výstřelky, se kterými na ulicích města rozhodně zaujmete.

Kožíšek trochu jinak

V zimních měsících jsou teplé kožichy dlouhým chlupem více než žádoucí, nicméně jakmile se oteplí, stává se takový kousek jaksi nepraktickým a nekomfortním. Co tedy nosit v době, kdy již nepanují tuhé mrazy, ale doposud se neoteplilo natolik, abyste si mohli obléknout pouze lehčí kabátek nebo dokonce sáčko? Obstarejte si bundu s krátkým kožíškem, která je stylová, maximálně trendy a navíc zahřeje i na podzim. Tuto variantu v příjemném hnědém provedení pořídíte v prodejnách Mango za 2 270 korun.

Autor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

Proutí je zpět

K módě se letošní jaro vracejí opět proutěné doplňky, které měly jednu dobu neuvěřitelný úspěch a pak e najednou schovaly do ústraní, kde čekaly na svoji příležitost, jak opětovně zazářit. Tato chvíle právě nastala, proto oprašte své proutěné košíky nebo si pořiďte zbrusu nový model luxusní kabelky od značky Liily Pulitzer, která je vhodnou variantou na jaro, ale také do teplých letních dní. Kabelku koupíte na e-shopu NORDSTROM.COM za 5 070 korun.

Autor: NORDSTROMAutor: NORDSTROM

Krajka opět v módě

Krajka je zpět do módy vrátila přes pár lety a od té doby slaví neuvěřitelné úspěchy. Pakliže milujete nakupování, sledujete moderní trendy a považujete se za někoho, kdo módě rozumí, pak krajka rozhodně musí být součástí vašeho naditého šatníku. A pakliže vám onen zásadní krajkový kousek chybí a vy stále nevíte, který si obstarat, pak se nechte inspirovat například těmito šaty, které jsou jednoduché a přitom výrazné a na jaro jako stvořené. Koupit je můžete na e-shopu JOHNLEWIS.COM, a to za příjemnou cenu 1 135 korun.

Autor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

Dírky nejenom jako větrání

Jarní a především pak letní obuv by měla být vzdušná a prodyšná, neboť zpocené nohy rozhodně nejsou ničím příjemným a obzvláště ne v případě, chystáte-li se na návštěvu. Vyhněte se podobnému faux pas a pořiďte si stylové boty s větráním, které je nejenom velmi praktické a promyšlené do posledního detailu, ale koneckonců také stylové. Letos opět bodují orientální a indiánské motivy, proto si vyberte obuv s takovou tématikou. Například tento pár v přírodní béžové barvě, který snadno zkombinujete s outfitem vás v prodejnách TOPSHOP nebo na stejnojmenném e-shopu vyjde na skvělých 1 060 korun.

Autor: TOPSHOPAutor: TOPSHOP

Kůže trochu jinak

Zapomenout nesmíme ani na nestárnoucí hit v podobě kůže, která je letos modernější než kdy dříve. Kožené bundy, doplňky, kabelky a obuv z módy nikdy nevyjdou, to je vcelku jasné, nicméně se spodní částí oděvu je to různorodé. Jednou jsou kožené kalhoty v kurzu, další sezónu o nich nikdo neví. Vy ale využijte aktuálních módních trendů a obstarejte si do své rozsáhlé sbírky koženou skládanou sukni, která s vhodně zvoleným topem a teniskami působí neuvěřitelně svěžím, ležérním stylem, který je do města jako stvořený. S upnutým vrškem a vysokými podpatky pak v sukni můžete vyrazit třeba na party. Sukni pořídíte v prodejnách Tally weijl za 599 korun.

Autor: SAKSFIFTHAVENUEAutor: SAKSFIFTHAVENUE

Článek Móda s texturou – je libo řasení, kožíšek nebo krajku? byl publikován 1. dubna 2015 v 18.00 v rubrice Doplňky, Boty a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...