5 tipů na pudry pro každý typ pleti

Tagy:  líčení, make up, kosmetika, pleť, pokožka, nakupování

Sponzorované odkazy:

5 tipů na pudry pro každý typ pleti

Líčení by mělo být každodenní součástí naprosto všech žen, neboť málo která žena se může pyšnit natolik dokonalou pletí a výraznými oči, které nepotřebují ani trochu zkrášlit. Pokud si nepotrpíte na stíny a výrazné rty, rozhodně vám nesmí chybět podkladový make up a především pudr, který celý podklad dokonale ucelí, vyhladí a udrží jej na pletí po celý den. A že nevíte, který pudr je ideální volbou zrovna pro vaši pokožku? My vám poradíme, kde nakupovat a jaký kousek si obstarat.

Pokud na líčení šetříte a pořizujete si spíše méně kvalitní kousky, pak můžete mít problémy s pokožkou a možná vás delší dobu trápí akné, ucpané póry, mastná kůže nebo vrásky. Spousta žen jednoduše neví, jaký kousek zvolit a nutno podotknout, že často nechtějí příliš investovat. Je-li i toto váš případ, pak je na čase si uvědomit, že pleť máte pouze jednu a jakmile ji znehodnotíte, jste v koncích. Obstarejte si proto kvalitní pudr, který neucpává póry a je v neutrální barvě, která ladí s každou barvou pokožky. Pořiďte si například pudr od značky NARS, který koupíte v prodejnách SEPHORA za 1 160 korun.

Autor: BARNEYSAutor: BARNEYS

Naprosto skvělou značkou v oblasti dekorativní kosmetiky je BOBBI BROWN, která se specializuje na velmi kvalitní produkty, které plěti svědčí a především neuvěřitelně sluší. Již nikdy více nevzhledná pudrová maska, ale pouze krásná pěstěná pleť, která je na první pohled zdravá a svěží. Kompaktní pudr od BOBBI BROWN seženete ve stejnojmenných prodejnách například v Praze na Novém Smíchově, a to za 1 230 korun.

Autor: NEIMANMARCUSAutor: NEIMANMARCUS

Japonská kosmetika patří k jedné z nejlepších, neboť je klinicky testována, a to několik dlouhých let. Máte-li problematičtější pleť a nemůžete se dovolit používat klasické výrobky z drogerie, pak se s důvěrou obraťte na kosmetickou značku SHI SEIDO, která je v oblasti podkladových bází a pudrů naprostou jedničkou. Pudr vydrží na pleti po celý den a přitom absolutně nezanáší póry. Pořídit jej můžete v parfumeriích SEPHORA nebo DOUGLAS za 1 099 korun.

Autor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

Jestli se na některou kosmetickou značku můžete jednoznačně spolehnout, pak je to rozhodně populární a ve světě milovaný Dior. Nejenom oblečení luxusní doplňky, ale také kosmetika vyzařuje jistou kvalitou, která je patrná na první použití. Výrobky Dior jsou, pravda, trochu dražší, nicméně investice se vyplatí. Pleť bude jemná, matná a přitom plná energie a minerálů. Kompaktní pudr také příjemně kryje, což při drobných nedokonalostech, jistě oceníte. Pudr lze zakoupit rovněž v parfumeriích SEPHORA a DOUGLAS, to od 1 280 korun.

Autor: NEIMANMARCUSAutor: NEIMANMARCUS

Problematická, citlivá a především pak aknózní pleť trápí neuvěřitelně mnoho žen a některé s těmito obtížemi bojují dokonce celý svůj život. Pakliže si nevíte s kosmetikou rady a máte strach, aby se pupínky a ucpané póry ještě nezhoršily, pořiďte si pudr o značky CLINIQUE, který je klinicky testovaný, neparfemovaný, dokonale kryje, zmatňuje a udržuje pokožku svěží, matnou a přitom zdravou naprosto celý den, a dokonce i večer. Pudr od značky CLINIQUE pořídíte v parfumeriích SEPHORA a DOUGLAS anebo ve specializovaných prodejnách CLINIQUE na Novém Smíchově nebo v Palladiu na Náměstí Republiky v Praze.

Autor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

Článek 5 tipů na pudry pro každý typ pleti byl publikován 3. dubna 2015 v 18.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...