Jak na jaře oslnit? Oblečte se do mentolové!

Tagy:  jaro, trendy, jarní trendy, duben, inspirace, nakupování, oblečení, doplňky, obuv, kabelky, mentolová barva

Sponzorované odkazy:

Jak na jaře oslnit? Oblečte se do mentolové!

Pokud sledujete módní trendy a necháváte se jimi často ovlivňovat, pak samozřejmě také pozorujete, že jednotlivým ročním obdobím připadají určité barvy. zatímco v zimních měsících obvykle převládá černá, šedá, khaki nebo třeba vínová, na jaře každoročně zavládnou barvy živější. Letošnímu jaru jednoznačně vévodí pastelové odstíny, které se objevují na výlohách snad všech módních obchodů. Výhodou pastelových barev je jejich nenápadnost, díky čemuž je lze snadno kombinovat, a to nejenom spolu, ale také s barvami neutrálními jako je černá, bílá nebo béžová a šedá. Nevíte, jaká pastelová barva je absolutním hitem a která by vám slušela nejvíce? Pak svoji pozornost zaměřte na mentolovou, která je neuvěřitelným hitem jara a léta 2015.

Zapomeňte na legíny

Legíny jsou skvělou vymožeností jen tak na ven nebo na procházku, pokud je ale nosíte i do zaměstnání nebo, nedej bože, na schůzku, můžete si zadělat na pořádné faux pas. Raději na legíny a jiné extrémně přiléhavé kalhoty na jaře zapomeňte a pořiďte si stylové tříčtvrteční v mentolovém odstínu. Ty vám dokonale padnou a kombinovat je můžete jak se sportovnější mikinou, tak s elegantnějším sakem do práce. Tento kousek pořídíte například na e-shopu JOHNLEWIS.COM, a to již od skvělých 899 korun.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Přivítejte opět dlouhé sukně

Dlouhé sukně se začaly objevovat opět před dvěma lety a nutno podotknout, že byl jejich návrat skvělou novinkou. Dlouhá sukně jednak schová drobné nedostatky a navíc je neuvěřitelně pohodlná, neboť se nikdy nepříjemně nezařezává, nehrne ani nekasá nahoru, jako je tomu u sukní krátkých. Pokud vás dlouhé sukně zaujali a nosíte je rádi, pořiďte si například tento mentolový kousek, který koupíte na e-shopu TOPSHOP.COM za 1 999 korun.

Autor: TOPSHOP.COMAutor: TOPSHOP.COM

Top, ideální na jaro

Jaro je skvělé hned v několika ohledech a jedním z nich je například fakt, že můžete chodit ,,na lehko" a využít tak všechna tílka, trička, lehké košile a topy, co máte. Svršků není nikdy dost, proto vyrazte na jarní nákupy a rozšiřte svůj šatník o novinky, například v mentolových odstínech, které můžete skvěle ladit například s přírodními barvami nebo s béžovou. Tento jednoduchý mentolový top s výraznou aplikací pořídíte na e-shopu THEHUT.COM za senzačních 385 korun.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Mentolová od hlavy až po paty

Když už zvolit mentolovou, tak se vším všudy, neboť právě mentolové není nikdy dost. Tento odstín zelenomodré je světlý, tudíž jej můžete zvolit i ve formě spodního prádla, které je pod oděvem velmi kompaktní a prakticky neviditelné a přitom jej lze považovat za opravdu sexy variantu. Krásné mentolové spodní prádlo najdete v prodejnách Etam, dále pak v Marks and Spencer anebo na e-shopu CHOIES.COM.

Autor: CHOIES.COMAutor: CHOIES.COM

Článek Jak na jaře oslnit? Oblečte se do mentolové! byl publikován 21. dubna 2015 v 19.00 v rubrice Doplňky, Nákupy a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...