Jak kombinovat pastelové barvy?

Tagy:  pastelové barvy, kombinace, móda, trendy, jaro, léto, oblečení, obuv, doplňky

Sponzorované odkazy:

Jak kombinovat pastelové barvy?

Pastelové barvy jsou a vždycky budou součástí módního světa, neboť jsou jemné, nevtíravé a příjemné. Pastelové odstíny navíc sluší naprosto každému a při vhodném kombinování mohou být opravdu maximálně trendy. Zatímco v předešlých letech letěly především ,,neonky", letošní jaro a léto jsou v kurzu opět pastelky. Pokud máte ve skříni kousky právě v pastelových barvách, pak je rozhodně oprašte a pakliže jste si doposud žádné neobstarali, vydejte se do svých oblíbených obchodů a pořiďte si modely, které uchvátí naprosto každého. A že nevíte, jak pastelové barvy kombinovat a s čím je nosit? Nechte se inspirovat a staňte se hvězdami ulic a večerů.

K pastelových odstínům zcela neodmyslitelně patří růžová. Ta se samozřejmě může objevovat v mnoha kombinacích a nejrůznějších variantách, nicméně chcete-li být letošní sezónu opravdu maximálně IN, obstarejte si pastelový odstín pudrové barvy, který je naprostou trefou do černého. A s čím vlastně takto nenápadnou růžovou barvu kombinovat? Nebojte se ani klasické černé barvy, která ji podtrhne a dodá na jemnosti.

Autor: ATARITUESDAYAutor: ATARITUESDAY

Pastelové barvy se mohou objevovat i v podobě jakési batiky, která se opět vrací do hry a nad kterou rozhodně nikdy neohrnujte nos. Například tyto stylové a jednoduché kraťasy dokonale vyniknou na štíhlých nohách a navíc snesou klasické bílé tílko nebo tričko s poutavým nápisem, které jsou letos na jaře opět aktuální.

Autor: LADYTURQUOISE8Autor: LADYTURQUOISE8

Dalším aktuálním a nepostradatelným jarním trendem jsou rozhodně květy a nejrůznější květinové motivy, které v šatníku a dokonce ani v botníku jednoduše nemohou chybět. Pakliže sledujete módu, pravidelně nakupujete novinky a nic aktuálního vám nikdy není cizí, pak se rozhodně na květiny všeho druhu zaměřte. Zatímco v předešlých letech byly in spíše křiklavé barvy a výrazné odstíny, letos frčí vše, co je jemnější, pudrové a spíše nevýrazné. Jednoduché šaty s květinovým potiskem proto laďte s béžovými doplňky a obuví, která je kompaktní a neuvěřitelně variabilní.

Autor: KEARALACHELLEAutor: KEARALACHELLE

Jaro a samozřejmě i léto nejsou v našich končinách nikdy zárukou teplých dní, proto musíte samozřejmě myslet i na teplejší kousky, které vás zahřejí a přitom budou stále sexy a především trendy. Hitem letošního roku jsou světlé slim džíny v pastelových barvách, které sluší především štíhlým ženám, co se nemusejí bát obepnutých modelů. Pořiďte si klasické modré kalhoty a laďte je například s fialovou nebo pastelovou růžovou. Tato kombinace je neuvěřitelně svěží a mladistvá, proto vám rozhodně bude moc slušet.

Autor: POLYVORE-EDITORIALAutor: POLYVORE-EDITORIAL

Článek Jak kombinovat pastelové barvy? byl publikován 25. dubna 2015 v 13.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...