Vyberte si třpytivý doplněk

Tagy:  diamantové šperky, zlaté prsteny, prstýnky, prsteny, třpytivé, doplňky, zlato, stříbro, diamanty, drahokamy

Vyberte si třpytivý doplněk

Buďte jedinečná! Je to tak snadné. Stačí si pořídit kvalitní doplněk, který se postará o dokonalý outfit. I samotným prstenem nebo výraznými náušnicemi na sebe dokážete upozornit a podtrhnout vaši krásu. Nemusíte být movitá dáma, abyste si mohla dovolit šperky přesně podle vašeho přání. Pořiďte si šperk, který dokonale vystihne vaši osobnost.

Šperky

Šperky, třpytivé doplňky nosí ženy na všech kontinentech a za mnoho desetiletí se promítají trendy, různé požadavky zákazníků a celá řada zajímavých a originálních stylů.
Stříbrné šperky se perfektně hodí jako dárek k svátku, narozeninám, při příležitosti jakéhokoliv úspěchu, pro radost a potěšení. Stříbro má příjemnou barvu, ve které dokonale vyniknou různě barevné drahokamy. Do módy se vrací smaragdy, safíry, rubíny a mimo to i citríny, topasy, ametysty a tanzanity. Tanzanit má zvláštní modrofialovou barvu, která přitahuje pozornost na první pohled.
Jen si představte, jak nádherně podtrhnete barevné provedení šatů s vhodným doplňkem.

Ano!

Dnešní zlatníci zhotovují nejčastěji šperky ze 14ti karátového zlata. Tento typ nejlépe vyhovuje potřebám většiny klientům, zejména ženám. Dostupné jsou též zlaté šperky z 18ti karátového zlata nebo stříbra.
Záleží na každém z nás, jakému typu šperku dáváme přednost. Žluté zlato, bílé zlato, stříbro, mat, lesk, barevnost kamínku, šířku …
I snoubenci si přijdou na své. Každý zamilovaný pár hledá pro svůj významný životní krok osobité snubní či zásnubní prsteny. Nabídka vzorů je bohatá a právě tento prsten by se vám měl hodit ke každému outfitu. Diamantové prsteny jsou to nejlepší, co ženě mžete dát, takový prsten by měl být spojován s nezapomenutelným a nejvýznamnějším dnem.

Zlaté náušnice s oválnymi rubínami Nedyah, cena 149 EuroZlaté náušnice s oválnymi rubínami Nedyah, cena 149 Euro

Dokonalé doplňky

Moderní je letošní sezónu zelený opál, jedná se o velice netradiční kámen, který hraje barvami amazonských pralesů. Chcete vypadat v létě jako dokonalá divoženka? Není nic jednoduššího, než k celému outfitu pořídit originální stříbrné náušnice, které sluší každé moderní a šik dámě.

Prsten zdobený růženínem, cena 37 EuroPrsten zdobený růženínem, cena 37 Euro

Investujte do kvality a krásy

Šperky mluví za vás. Hovoří o vašem vnitřním já, o kráse a vaší duši. Tyto třpytivé a blýskavé šperky přitahují pozornost. Aktuální nabídka se neustále rozšiřuje a je dostupná za příznivé ceny, takže radost z krásného klenotu si můžete udělat i vy. A o co líp, nasměřujte partnera k tomu, aby vám koupil nádherný šperk jen tak pro radost.
Zářivé barvy jsou jedním z klíčových trendů jara a léta, týká se to oblečení, make-upu, doplňků a samozřejmě i zmíněných šperků.

Článek Vyberte si třpytivý doplněk byl publikován 29. dubna 2015 v 23.15 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...