Maxi šaty na jaro i léto

Tagy:  dámské oblečení, oděv, oblečení, móda, nakupování, obchody

Sponzorované odkazy:

Maxi šaty na jaro i léto

Teplé jarní dny jsou v plném proudu a pomalu se blíží horké léto, které s sebou, kromě typického krásného počasí, přinese také možnost nosit volnější a lehčí oděvy, ve kterých vám bude vždy příjemně. Letní móda může být stejně stylová jako ta jarní, a to i za předpokladu, že nemáte nohy top modelky a výstavní bříško. Nevíte, co si v teplých dnech obléknout? Vsaďte na stylové maxi šaty, které jsou sázkou na jistotu a trendy záležitostí nejenom na prázdniny.

Letošní sezónu je opět v módě populární etno styl, který si v módním průmyslu vždy najde své nezastupitelné místo. Jeden rok je maximálně v kurzu, ten další se mu daří o něco méně. Letos se však můžete radovat, neboť etno oblečení hlásí comeback. Pakliže si chcete pořídit trendy maxi šaty, ve kterých zazáříte na party, ale i jen tak ve městě, obstarejte si například tento model z e-shopu REVOLVECLOTHIN­G.COM, kde je pořídíte za 3 244 korun.

Autor: REVOLVECLOTHINGAutor: REVOLVECLOTHING

Maxi šaty nemusejí být nutně neforemné a extrémně dlouhé, ba naopak mohou být také jednoduché, jemné, z lehkých materiálů a pokud si můžete dovolit ukazovat nohy a stehýnka, obstarejte si variantu, která bude dlouhá a zároveň velice sexy. Podívejte se na nejnovější kolekci značky Casama, která přichází s řadou trendy dlouhých letních šatů, ve kterých v zaměstnání i na schůzce zapůsobíte. Šaty koupíte na e-shopu SHOPBOP.COM za 4 322 korun.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Potřebujete skrýt nějaké nedokonalosti a nevíte, jaké modely by vám v tomto ohledu nejlépe pomohly? pak se zamřte spíše na tmavší barvy, na výrazné prvky a také na netradiční abstraktní motivy, které umějí opticky čarovat. Například kombinace černé a bílé barvy spolu s koly, pruhy a ornamenty dokáže zamaskovat větší pozadí i objemnější bříško. Šaty můžete koupit na e-shopu SHOPBOP.COM za senzačních 999 korun.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Jestli byly nějakou sezónu rostliné motivy a květiny neuvěřitelně v kurzu, pak je to právě letošní jaro a léto, kdy se bez nich neobejdete. Květiny jsou velmi vděčným motivem, který sluší prakticky každému a jež dokáže, sám o sobě, vykouzlit velmi příjemný a moderní outfit. Co říkáte například na pestré květované šaty, které jsou pro horké letné dny jako stvořené? Koupit je můžete na e-shopu MODCLOTH.COM jkiž za skvělých 1 199 korun.

Autor: MODCLOTH.COMAutor: MODCLOTH.COM

Spousta žen se bojí zaujmout a proto se raději instinktivně halí do méně výrazných barevných kombinací a tmavých odstínů, které mohou být sice pěkné, ale na jaro a léto jsou méně vhodné. Nebojte se výrazných barev a ukažte, že svoji ženskost a krásu umíte decentně prodat. Pořiďte si maxi šaty v trendy růžovém provedení, které je neuvěřitelně sexy. Například tento model pořídíte na e-shopu REVOLVECLOTHING.COM za 5 499 korun.

Autor: REVOLVECLOTHING.COMAutor: REVOLVECLOTHING.COM

Článek Maxi šaty na jaro i léto byl publikován 11. května 2015 v 17.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...