Jak budou vypadat plavky pro léto 2015?

Tagy:  móda, oblečení, léto, letní sezóna, trendy, nakupování, obchody, internet

Sponzorované odkazy:

Jak budou vypadat plavky pro léto 2015?

Léto se nezadržitelně blíží a spolu s ním i prázdniny a také čas na plánování pořádné dovolené u moře, kde se konečně po dlouhé době zase odreagujete, přijdete na jiné myšlenky, dobijete baterky a navíc získáte krásné svěží opálení. Abyste na letní dovolené oslnili a především se cítili sexy, nesmí vám chybět plavky z nejnovějších letních kolekcí, které jsou stylové, trendy, plné barev a nápaditých střihů. Jsou vaše loňské plavky už ,,zralé" na vyhození? Pak se podívejte, jaké kousky by vašemu šatníku letos rozhodně neměly chybět.

Jednodílné plavky jsou záležitostí, která byla nejvíce žádoucí v dobách našeho mládí. V té době bikiny nebyly příliš vhodné a jednodílné plavky naopak velmi praktické a ideální také do bazénu. Nevýhodou klasických jednodílných plavek je, že si v nich dokonale neopálíte všechny partie. Existují ale takové modely, které jsou sice z jednoho celku, za to vpadají naprosto fantasticky a jsou vykrojeny tak, že budete mít snědé bříško, dekolt i záda. Podívejte se například na aktuální kolekci značky ROSEWE, kde pořídíte obdobné plavky v mnoha barvách, a to za pouhých 480 korun.

Autor: ROSEWE.COMAutor: ROSEWE.COM

Vzhledem k faktu, že je čím dál modernější retro a kousky, které byly in před 50ti lety dnes opět bodují, můžete se na koupališti nebo u mořské hladiny objevit v plavkách s vyšším sedem, který se opět stává hitem. Tento druh spodního dílu je pohodlný a navíc dokáže prakticky zamaskovat objemnější bříško nebo boky. Pořiďte si plavky v námořnickém provedení a rázem získáte dva trendy v jednom. Tento model koupíte na e-shopu CHOIES.COM za 610 korun.

Autor: CHOIES.COMAutor: CHOIES.COM

Rostlinné a květinové motivy jsou něco, bez čeho se letošní léto rozhodně neobejdete. Naprostým hitem se však pro tuto sezónu stala inspirace divočinou a drsnou amazonskou krajinou, pro kterou jsou typické všechny odstíny zelené, listy a mnoho výrazných barev. Co říkáte například na tuto trendy variantu z e-shopu NORDSTROM.COM, která vás bude stát příjemných 1 155 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Letošní sezónu mohou konečně zajásat také majitelky menších ňader, pro které byla móda trojúhelníčkových vršků naprostou noční můrou. Letošní rok vám nic nebrání v koupi odlišného vrchního dílu plavek, který je praktický, pohodlný a navíc vypadá velmi dobře na drobném, ale i na objemnějším hrudníku. Na plavkách by neměl chybět výrazný barevný vzor, který je veselý a optimistický stejně, jako samotné léto.

Autor: REVOLVECLOTHING.COMAutor: REVOLVECLOTHING.COM

Letošní léto si vyhrajte nejenom s barvami a tvary, ale také s materiály, které nejsou o nic méně důležité. Jistě jste si stačili všimnout, že se v předchozích letech do módy dostala opět tolik milovaná krajka. Nevyhýbejte se ji proto ani v případě plavek, které rázem získají něžný a romantický vzhled. A pokud zvolíte variantu s jemnými volánky nebo řasením, jemný ženský look je na světě. Tyto plavky na vás čekají na e-shopu ROSEWE.COM za senzačních 455 korun.

Autor: ROSEWE.COMAutor: ROSEWE.COM

Článek Jak budou vypadat plavky pro léto 2015? byl publikován 18. května 2015 v 13.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...