5 tipů na výrazné kabelky

Tagy:  kabelky, móda, nakupování, oblečení, doplňky, trendy, jaro

Sponzorované odkazy:

5 tipů na výrazné kabelky

Kabelka je nepostradatelným doplňkem každého outfitu, bez kterého většina žen neopustí stěny svého obydlí. Ať už preferujete módu elegantní, společenskou či spíše sportovní, kabelka by vám jednoduše neměla chybět, a to hned z několika pádných důvodů, Kabelka je jednak, jak bylo již zmíněno, módním doplňkem, ale mimo to se jedná o velmi praktickou záležitost, díky které při sobě můžete mít své osobní věci, mobilní telefon a mnoho dalšího, prakticky neustále. Pokud si, jakožto správná žena, potrpíte na větší množství kabelek a pořizujete si je dle posledních trendů, podívejte se, jaké kousky jsou aktuálně in e neměli by ve vaší skříni chybět.

Letošní jaro a léto je neuvěřitelným hitem opět inspirace námořnickým stylem, který můžete vidět v kolekcích snad všech oděvních obchodů a známých značek. Modrá, červená a bílá barva se v nejrůznějších obměnách objevují nejenom na oblečení, ale také na doplňcích, kde vypadají stejně tak skvěle. Pořiďte si například kvalitní značkovou kabelku v černo béžovém provedení, kterou užijete na jaře i na podzim. Tento kousek pořídíte například v prodejnách Lockwood nebo na e-shopu SHOPBOP.COM za 5 499 korun.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

I když si možná potrpíte spíše na větší kabely, do kterých vměstnáte všechny osobní věci a navíc i šanony do práce a tenisky na cvičení, neměla by vám chybět menší listová kabelka, která je ideálním parťákem na večerní posezení s přáteli nebo na rande. Pokud ještě takový kousek nemáte, pak nastal ten správný čas pro jeho koupi. Využijte momentálních trendů a vsaďte na červenou, lososovou nebo růžovou, které dokonale rozzáří každý všední i jednoduchý outfit. Psaníčko můžete koupit na e-shopu JOHNLEWIS.COM za 1 455 korun.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Co se letošní jaro a léto opět vrací do módy, jsou etno motivy a indiánská symbolika, která by v šatníku milovnicí módy rozhodně neměla chybět. Pakliže jsou vaše dosavadní kousky spíše tmavé, nevýrazné nebo příliš neutrální, pořiďte si alespoň jeden výraznější kousek a zaujměte na první pohled. Tuto objemnou kabelku s impozantním motivem koupíte na e-shopu MYTHERESA.COM za 4 599 korun.

Autor: MYTHERESA.COMAutor: MYTHERESA.COM

Co se opět vrací do módy a čeho se tak rozhodně nemusíte obávat, jsou staré dobré nápisy, kterých jednoduše není nikdy dost. Zatímco na tričkách a mikinách se objevují prakticky neustále, na doplňcích je vidíte zřídka kdy. Toužíte po opravdu originální a jedinečné kabelce, která bude šperkem sama o sobě? Pak musíte mít tuto kabelku z e-shopu NEIMANMARCUS.COM, která vás přijde na příjemných 1 233 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Dalším sexy trendem, který se letošní jaro a léto opět hlásí o slovo, jsou metalické barvy. Ty se objevují nejenom v módě, ale také v bytovém designu, kde má obdobný úspěch. Nevlastníte doposud žádnou kabelku ve stříbrné, zlaté nebo měděné barvě? Pak byste tuto skutečnost měli okamžitě změnit a na e-shopu SAVANNAHS.COM si pořídit například tento stylový kousek. Kabelka vás bude stát 2 699 korun.

Autor: SAVANNAHS.COMAutor: SAVANNAHS.COM

Článek 5 tipů na výrazné kabelky byl publikován 22. května 2015 v 20.15 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...