5 tipů, jak vybrat samoopalovací krém

Tagy:  samoopalovací krém, mléko, sprej, opalování, léto, pokožka, aplikace, výrobek, produkt

Sponzorované odkazy:

5 tipů, jak vybrat samoopalovací krém

Jaro se pomalu blíží ke konci a před námi je opět tolik milované léto, které v každém probouzí spoustu energie a chuti podnikat nejrůznější akce, cestovat a trávit veškerý čas venku nebo v na party. Zatímco v zimě jste neustále zahaleni v bundách a šálách, léto je jako stvořené k ukazovaní holých partií. Ty ovšem nevypadají příliš dobře, pokud jste bledí a sluncem nepolíbení. Nechcete vyhazovat tisíce korun za solárium a ještě riskovat zdraví? Pak si pořiďte samoopalovací krém, díky kterému získáte krásné opálení takřka okamžitě. Stačí jen umět dobře vybrat.

Samoopalovací krémy spousta lidí striktně zavrhla, neboť se jedná o produkty, které nejsou vždy kvalitní a mohou nadělat ,,paseku". Nevzhledné fleky, zápach, nepřirozená barva a zničené oblečení. To vše vás může čekat, ale pakliže vsadíte na kvalitu, budete velmi mile překvapeni, jak přirozeně budete vypadat. Jak tedy vybrat samoopalovací krém, abyste nesáhli vedle?

Pryč z drogerie

Pokud se pro samoopalovací krém automaticky vrhnete do nejbližší drogérie, děláte ohromnou chybu. V těchto obchodech najdete spousty skvělých věcí, nicméně samoopalovací přípravky k nim nepatří. Znám značky vám prodávají krémy za 200 korun, často i méně, které již při otevření víčka nepříjemně páchnou. Os takových výrobků dejte ruce pryč.

Vsaďte na parfumerii

O poznání kvalitnější značky se prodávají v parfumeriích, kde najdete výrobky, jež používají lidé na celém světě, včetně celebrit, stylistů a podobně. V případě samoopalovacího krému vyzkoušejte například značku Collistar, která se specializuje na spreje, jež jsou přirozené, nedělají fleky, okamžitě zasychají a nebarví oblečení. Plus je také příjemná vůně, která u samoopalovacích přípravků není obvyklá. Pro sprej si zajděte například do parfumerie Douglas, kde vás vyjde na příjemných 799 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Šetřit se nevyplatí

V tomto případě se šetřit opravdu nevyplatí a víte proč? Samoopalovací přípravky obsahují pigmenty a čím levnější produkt, tím méně kvalitní pigment bude obsahovat. Nebojte se proto zainvestovat, z výsledného efektu pak budete nadšeni a celková cena vás vyjde o poznání levněji, než v případě solária nebo dokonce zahraniční dovolené.

Vybírejte podle typu pleti

Samoopalovací přípravek je vždy dobré přizpůsobit typu pleti, a to právě z toho důvodu, abyste zamezili flekům a nepřirozeně tmavé barvě nebo zabarvení, které pro váš fototyp není typické. U kvalitních značek obvykle najdete více druhu, které jsou určeny pro blondýnky se světlou pletí, pro brunetky a podobně.

Sprej raději než mléko

Abyste zabránili flekům, které by vám mohly připravit pořádné faux pas, raději si vyberte sprej než mléko. Sprej má jednodušší a rychlejší aplikaci, díky které se mikro částečky dostanou do všech záhybů, jako jsou problematické partie kolen, loktů, podpaží a podobně.

Článek 5 tipů, jak vybrat samoopalovací krém byl publikován 31. května 2015 v 14.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...