5 kabelek na léto - kterou vzít na dovolenou a kterou na party?

Tagy:  doplňky, oblečení, móda, nakupování, trendy, obchody, e-shop, kabelky, léto

Sponzorované odkazy:

5 kabelek na léto - kterou vzít na dovolenou a kterou na party?

Dámy buďte k sobě upřímné, která s vás si dokáže představit vyjít z domu bez kabelky? Možná všem vehementně tvrdíte, že právě vy nepotřebujete o mnoho více věcí, než muži, ale když se zamyslíte nad tím, že peněženku, klíče, krém na ruce, kapesníčky, deštník a lest na rty přeci jenom potřebujete někam umístit, dospějete snadno k názoru, že bez kabelky zkrátka nelze existovat. Každá žena by měla vlastnit několik univerzálních kousků, které lze kombinovat prakticky s čímkoliv a hlavně je nosit ve všech ročních období. Letní trendy však vyzdvihují i několik zásadních modelů, které jsou jako stvořené na plážovou party nebo na rande pod širým nebem.

Kožená klasika

Kožené kabelky jsou nutností, která by neměla chybět v módní výbavě žádné ženy. Kůže je sice nákladnější záležitostí, za to vám však vydrží dlouhé roky a stále bude vypadat naprosto fantasticky. Pořiďte si na krásné slunečné letní dny zajímavý kousek od značky MULBERRY, který je jednoduchou klasikou k letním šatům a sandálům, ale také k džínám a sáčku. Cena kabelky k doptání v obchodech.

Autor: MULBERRY.COMAutor: MULBERRY.COM

Nezavrhujte pletení

Pod pojmem pletenina si každý pravděpodobně představí tlustý zimní svetr, který se hodí na hory nebo na domácí nic nedělání, avšak pletené kousky mohou být stylové a aktuální i v létě. Podívejte se například na novou kolekci značky MACYS, která představuje kolekci kabelek právě z pleteniny. Ty jsou praktické, neboť do nich vměstnáte papíry a desky do práce, ale také nákup. Cena kabelky je 1 605 korun.

Autor: MACYS.COMAutor: MACYS.COM

Kabelka pro romantičky

Ohromným trendem letošního roku jsou také kabelky vyrobené z přírodních materiálů, které ladí se spoustou barev a navíc jsou velmi multifunkční. Tento model z yuty se například skvěle hodí k trendy etno stylu, k džínovitě, ale také k jemným romantickým šatům z krajky. Volba je čistě na vás, proto kabelku kombinujte dle vlastního uvážení a aktuální nálady. Cena kabelky je na e-shopu NORDSTROM.COM 2 380 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

A co na pláž?

Chystáte se na dovolenou nebo alespoň na pláž v okolí vašeho bydliště? Pak si nezbytně musíte obstarat takovou kabelku, do které vměstnáte své základní věci jako je mobilní telefon, peněženka a opalovací krém na obličej. Pokud nevíte, po které kabelce sáhnout, podívejte se na e-shopu AMARA.COM, kde najdete pár velmi stylových modelů. Například tato kabelka jasně hlásá, k jakým účelům by měla být použita. Její cena je na e-shopu AMARA.COM 689 korun.

Autor: AMARA.COMAutor: AMARA.COM

Barvy barvičky

Za univerzální kabelky se obvykle považují ty, co jsou černé, bílé nebo hnědé a béžové. Dokážete si představit univerzální kabelku, která bude barevná? Tak přesně taková je například tato exkluzivní kabelka od značky FENDI, která se vyznačuje ručním šitím, používáním těch nejvybranějších materiálů a celkově maximální kvalitou, jakou si jen dovedete představit. Zakoupit ji můžete na e-shopu NEIMANMARCUS.COM.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Článek 5 kabelek na léto - kterou vzít na dovolenou a kterou na party? byl publikován 28. června 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...