Bohémská móda – buďte uvolněné

Tagy:  oděvy, bohémský styl, boho, etno, doplňky, nakupování

Sponzorované odkazy:

Bohémská móda – buďte uvolněné

Pod pojmem bohémská móda si lze představit prakticky cokoliv a ne vždy se vám takové iluze mohou líbit. Zatímco někteří lidé pojali bohémskou módu stejně, jako bohémský život, návrháři to vidí jinak. Bohémská móda neboli také boho šik je podle nich příjemný, ležérní, nenucený a dokonalý letní hit, který sluší naprosto každému. A že nevíte, jaké kousky byste si v tomto duchu pořídili? Pak se nechte inspirovat následujícími tipy, které vám snadno napoví.

Šaty nejenom k vodě

V letních měsících většina žen přirozeně nosí nejčastěji šaty, neboť právě ty jsou komfortní, vzdušné a také snadno schovají to, na co jinak upozorňují obepnuté kalhoty, což jsou větší stehna i objemnější zadeček. Boho šik můžete v obchodech vidět v mnoha podobách a najdou se i takové kousky, které se dokonale hodí do města na nákupy nebo na posezení na letní terásce s vychlazeným drinkem. Co říkáte například na tyto bělostné šaty, které jsou lehké jako vánek? Pořídíte je na e-shopu NET-A-PORTER.COM za 3 233 korun.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Vsaďte na overal

Co je letos neuvěřitelně v kurzu, a to nejenom přes léto, jsou stylové overaly, jež v módních obchodech najdete v mnoha atraktivních provedení. Na party si můžete obléknout kratší černou sexy verzi, do zaměstnání zase overal s dlouhými nohavicemi a pokud se v horkých dnech chystáte ven, pořiďte si tento trendy kousek, který navíc odhaluje opálené a vypracované bříško. Overal koupíte v prodejnách Oasap nebo na e-shopu OASAP.COM za skvělých 615 korun.

Autor: OASAP.COMAutor: OASAP.COM

Luxusní bohémka

Zdá se to být nemožné, ale ano, bohémský styl může být také velmi luxusní. Pokud chodíte denně do náročného zaměstnání, kde se vyžaduje přísnější formální a elegantní dress code, pak je zcela přirozené, že si klasický boho šik v pravém slova smyslu příliš neužijete. Pro takové případy jsou zde například tyto luxusní šaty z e-shopu BROWNSFASHION.COM, které vás přijdou na 4 299 korun.

Autor: BROWNSFASHION.COMAutor: BROWNSFASHION.COM

Inspirace etnem

Boho šik má rovněž velmi blízko k oblíbenému etno stylu, který je rovněž trendem letošního svobodného léta. Pokud si s barevnými, výraznými a originálními motivy rozumíte a nebojíte se ani barev, pak vás jistě zaujmou tyto šortky z kolekce značky TOPSHOP. Koupit je můžete buď v kamenných prodejnách nebo na e-shopu TOPSHOP.COM za 1 455 korun.

Autor: TOPSHOP.COMAutor: TOPSHOP.COM

Doplněk v podobě šálu

Zapomenout samozřejmě nesmíme ani na doplňky, které jsou alfou a omegou každého outfitu. Pokud si nepotrpíte na bižuterii a drahé šperky, pak zainvestujte do kvalitního šátku, který vám poslouží v letních měsících jako pléd a v zimě jako šála. Tento, v bohémském stylu, koupíte na e-shopu NORDSTROM.COM za 1 930 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Článek Bohémská móda – buďte uvolněné byl publikován 25. července 2015 v 15.00 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...