5 tipů na letní péči o rty

Tagy:  letní kosmetika, pokožka, pleť, péče o pleť, rty, ústa

Sponzorované odkazy:

5 tipů na letní péči o rty

Léto je krásným ročním obdobím, kterého se většina lidí nemůže nabažit. Krátké sukně, příjemná obuv a bronzová pokožka k této době neodmyslitelně patří, nicméně i léto má svá úskalí. Sluníčko často pálí nejenom v přímořských oblastech, proto byste se měli mít obzvláště na pozoru a pečovat o sebe tak, aby vás netrápily popáleniny. Kromě typických ramen, zad a nosu myslete také na další partie těla, které rovněž potřebují sluneční ochranu. Nezapomínáte často na UV faktor pro vaše rty? Pokožka úst je velmi jemná, proto ji věnujte značnou péči. Místo nebarevných, nevoňavých a jednoduše ,,nemastných, neslaných" krémů si obstarejte výrobky, které jednak vlastní ochranný faktor, ale navíc na rtech skvěle vypadají a výborně voní.

Jak známo, sluníčko pokožku velmi vysušuje a jakmile strávíte na pláži nebo na terase několik hodin, vaše rty budou svraštělé, světlé a možná se začnou i olupovat. V každém případě si proto pořiďte hydratační balzám s vysokým UV faktorem, který pokožku vyživí a dodá ji vláčnost i v parných dnech. Skvělým tipem je například tato novinka od značky Givenchy, která dovede zázraky. Balzám pořídíte na e-shopu BARNEYS.COM za 580 korun.

Autor: BARNEYS.COMAutor: BARNEYS.COM

Letní balzámy nemusejí zákonitě stát stovky korun. Na internetu seženete i lacinější kousky, které splní svůj účel a navíc je můžete mít hned v několika zajímavých barvách a příjemných vůních. Podívejte se na stránky ASOS.COM, kde na vás čeká řada letních balzámů na rty za 100 korun.

Autor: ASOS.COMAutor: ASOS.COM

V létě musíte samozřejmě počítat s tím, že se jednak velmi potíte, ale také budete některé dny trávit u vody. Opalovací péče by proto měla být voděodolná. Krémy na opalování a spreje jsou zpravidla odolné vůči smytí, to ale neplatí o veškerých balzámech a rtěnkách. Pořiďte si proto kosmetiku od značky Laneige, která vás ochrání i ve vodě, ať už se budete potápět nebo jen slunit na lehátku. Cena balzámu je na e-shopu YESSTYLE.COM 575 korun.

Autor: YESSTYLE.COMAutor: YESSTYLE.COM

Zapomenout nesmíte ani na oblíbenou a světově proslulou značku Clinique, která je naprostou jedničkou v oblasti péče o pleť a pokožku celého těla. Klinicky testované produkty jsou té nejvyšší kvality čili se jednoznačně můžete spolehnout na jejich prvotřídní účinnost. Lehké třpytivé balzámy z řady letní péče jsou k dostání v mnoha příjemných odstínech a navíc rty skvěle chrání před spálením a dehydratací. Cena rtěnky je na e-shopu MACYS.COM 420 korun.

Autor: MACYS.COMAutor: MACYS.COM

Nedáte po celý rok dopustit na lesky na rty a rozhodně se bez nich neobejdete ani v létě? Pak se jich nevzdávejte, ale pořiďte si kousek s vysokým UV faktorem, jež dodá rtům barvu, objem, ale také ochranu před slunečními paprsky. Podívejte se na nabídku obchodu TOPSHOP, který vám atraktivní letní lesky na rty nabídne již od 230 korun.

Autor: TOPSHOP.COMAutor: TOPSHOP.COM

Článek 5 tipů na letní péči o rty byl publikován 4. srpna 2015 v 18.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...