Jak v létě nosit tmavé barvy?

Tagy:  tmavé barvy, léto, móda, oblečení, styl, nakupování, trendy

Sponzorované odkazy:

Jak v létě nosit tmavé barvy?

Jakmile začne léto, lidé se automaticky poohlížejí po lehkých outfitech ve světlých tónech a výrazných barvách. Ulice rázem zaplaví spousta bílých kalhot, béžových kabelek a pestrobarevných topů, které hlásají, že jste milovníci teplého počasí. A v případě, že se ochladí a nedejbože začne pršet, sáhnete po tmavé bundě a kapuci. Spousty let je zakořeněno, že jdou barvy ruku v ruce s počasím, nicméně proč byste se v létě měli vzdávat tmavých odstínů, obzvláště pak v případě, když v nich vypadáte skvostně.

Tmavý top co oživí outfit

Černá barva působí často smutně a fádně, nicméně pokud ji dokážete vhodně zkombinovat a obléknout ve správný moment, můžete pomocí této neutrální barvy dokonale oživit outfit, a to dokonce i ten ryze letní. Jednoduché džínové šortky, tenisky a jemné líčení v pastelových tónech si přímo žádá výrazný krátký top s černým podtextem. Takto vyrazte do města nebo na odpolední posezení s přáteli a jistě budete za módní ikonu. Třešničkou na dortu se stane kabelka v jiné barvě, a to ideálně v zelené nebo třeba fialové.

Autor: STYLEMOI-OFFICALAutor: STYLEMOI-OFFICAL

Černá sukně jako optický zeštíhlovač

Letní měsíce jsou beze sporu skvělé v tom, že můžete nosit lehké a komfortní oblečení. Toto období však, mimo jiné, klade enormní důraz na postavu, neboť zatímco v zimě nosíte kabáty, v létě ukazujete holé nohy a často i bříška a zadeček. není vaše figura dokonalá a minisukně u vás nejsou v kurzu? Pak si pořiďte stylovou volnější sukni v černé barvě, která opticky zúží problematické partie a poskytne vám pohodlí i v těch největších vedrech. Tento druh sukně je natolik variabilní, že ji můžete obléknout k sexy topu na party, ale i k volnějšímu triku na procházku městem nebo posezení s kamarádkou.

Autor: HAMALYAutor: HAMALY

Nesmrtelný kontrast světlé a tmavé

Kombinování světlých a tmavých barev není v módním světem žádnou novinkou, ba naopak se jedná o jakousi klasiku, kterou nikdy nic nezkazíte. Bojíte se sladit zdánlivě nesourodé barvy, abyste si neustřihli ostudu? Pak jednoduše vezměte bílé triko nebo elegantní top, stylovou tmavou sukni či kalhoty a vyhrajte si s volbou doplňků, které model oživí a dodají mu šmrnc. Takto oblečené v práci jistě zabodujete na plné čáře.

Autor: MARIAALOVETTAutor: MARIAALOVETT

Černé doplňky oslní vždy

Ať si říká kdo chce, co chce, černé doplňky by v žádném ženském šatníku neměly chybět a čím více jich budete mít, tím lépe. Že už vlastníte tři černé kabelky? Pak jistě nejsou všechny stejného ražení a jakmile budete ráno pospíchat do práce nebo zaspíte na schůzku, budete děkovat bohu, že máte kam sáhnout. Černé doplňky působí elegantně, vkusně, ale také sexy a žádaně, proto se jich nebojte ani v letních dnech.

Autor: OSHINTAutor: OSHINT

Článek Jak v létě nosit tmavé barvy? byl publikován 6. srpna 2015 v 16.00 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...