Broskvová barva letos nesmí chybět

Tagy:  móda, nakupování, doplňky, dámská móda, oblečení, ženy, trendy, barvy, broskvová barva, léto

Sponzorované odkazy:

Články v sérii

  1. Levandulová barva – hit letošního léta
  2. Olivová barva – top barva letošního roku
  3. Jaru a létu 2010 vévodí tyrkysová barva
  4. Broskvová barva letos nesmí chybět
  5. Barvou roku 2018 je ultra violet
Broskvová barva letos nesmí chybět

Léto je každoročně plné barev, avšak ne všechny jsou v kurzu. Zatímco v předešlých sezónách letěly neonové odstín, předtím červená nebo růžová, letos jsou na výslunní pastelové barvy, které by ve vašem šatníku rozhodně neměly chybět. Zatímco některé pastelky můžete oprášit i na podzim a dokonce v nich zabodujete i následující zimu, typickou letní barvičkou pro rok 2015 je broskvová. A že ve vaší skříni doposud není? Pak byste to měli okamžitě napravit a zaútočit na nákupní centrum ještě dnes.

Hurá do plavek!

Základní letní výbavou jsou přirozeně plavky a pakliže milujete koupání a opalování, nemůžete bez nich od května do září vůbec existovat. Plavky jsou nezbytností, o tom není sporu, nicméně pokud sledujete módní trendy, pak vás také zajímá, jak vypadají a zda vám budou slušet. Skvělou volbou je tato broskvová varianta, která naprosto dokonale vynikne na opálené pokožce. Plavky koupíte na e-shopu THEOUTNET.COM za 1 910 korun.

Autor: THEOUTNET.COMAutor: THEOUTNET.COM

Návrat k batohům

Vzpomínáte si na doby, kdy jste se nemohly dočkat, až školní aktovku vyměníte za slušivou kabelku, která bude hlásat příchod vaší puberty a dospívání? Pak jste pravděpodobně od té doby batoh oblékly maximálně tak na turistický výlet. Batohy jsou ale letos neuvěřitelně v kurzu, proto se jich nezdráhejte a naopak je s otevřenou náručí přivítejte ve svých skříních. Batoh je nejenom stylovou záležitostí, ale především pohodlným módním doplňkem. Tento batoh v broskvovém odstínu seženete na e-shopu SSENSE.COM za 2 130 korun.

Autor: SSENSE.COMAutor: SSENSE.COM

Do společnosti jedině v broskvové

V letních měsících je skvělé, že se spousta večírků, ať už firemních nebo soukromých a také oslavy a jiné společenské události, mohou konat venku. Zatímco v zimě nebo na podzim obléknete zpravidla tmavší koktejlové šaty nebo elegantní kalhotový kostým, v létě se můžete odvázat a vsadit na pastelové odstíny, které vám dodají svěžest a mladiství vzhled. Co říkáte například na tyto trendy broskvové romantické šaty značky TOPSHOP? Koupit je můžete v prodejnách nebo na e-shopu TOPSHOP.COM, a to již za 1 720 korun.

Autor: TOPSHOP.COMAutor: TOPSHOP.COM

Bižuterie ideální na léto

Každý outfit by měla doplňovat buď bižuterie nebo kvalitní šperky, které modelu dodají šmrnc a přitom na sobě můžete mít i obyčejné bílé triko a jednoduché vyšisované džíny. Léto se nese v duchu barev a romantiky, proto vám jistě neunikly všudypřítomné květy. Pořiďte si bižuterii s květinovými motivy a noste ji do práce, na schůzku s partnerem nebo prostě jen tak. Broskvové náramky pořídíte na e-shopu SILKFRED.COM za 575 korun.

Autor: SILKFRED.COMAutor: SILKFRED.COM

Článek Broskvová barva letos nesmí chybět byl publikován 10. srpna 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...