Páskové sandály jako ideální parťák pro léto

Tagy:  obuv, sandále, móda, doplňky, oblečení, nakupování, léto, trendy

Sponzorované odkazy:

Páskové sandály jako ideální parťák pro léto

Bez bundy, kabátku a dokonce i dlouhých kalhot byste se v létě obešli. Co je ale nepostradatelnou součástí, jsou klasické sandále, jež jsou prototypem léta. Dnes můžete na prodejních pultech najít stovky, ba dokonce tisíce zajímavých párů, které lze libovolně kombinovat ke kraťasům, trendy overalům, k plátěným kalhotám, ale najdete i modely k šatům a sukním. Sandále jsou zkrátka jakýmsi must have pro léto a pokud je ještě nemáte, pořiďte si je například na příští rok, kdy budete jásat štěstí, že je máte.

Jistě máte doma klasické žabky, které nosíte na zahradu či na dovolené. Najde se ale několik elegantních variant, které lze s klidem obléknout i do města. Kam se však žabky a především pak jejich klapavý zvuk příliš nehodí, je zaměstnání nebo třeba večerní schůzka či party. Jejich příjemnou a pohodlnou obdobou jsou páskové sandálky s meziprstním pruhem, který nedře a je téměř neviditelný. Obstarejte si je například v této černé neutrální barvě, která se hodí téměř ke všemu, co již máte ve svém ,,vyletněném" šatníku. Tyto můžete koupit na e-shopu YOINS.COM za skvělých 450 korun. A top se vskutku vyplatí!

Autor: YOINS.COMAutor: YOINS.COM

Sandále rozhodně nemusejí být nudné a působit ryze plážovým a volnočasovým dojmem. Samozřejmě, vysoké lodičky a střevíce jsou symbolem luxusu a ženám sluší, nicméně spousta vysokých dam si s podpatky nepřipadá dobře a ruku na srdce, která žena se chce v tropických parnech plahočit na vysokém podpatku. Pakliže také volíte pohodlí, obstarejte si například tento krásný model značky She In, který je jemný, decentní a neuvěřitelně ženský. Smyslná aplikace v podobě mašle osvěží jednoduchý outfit. Cena páru je na e-shopu SHEIN.COM přitom skvělých 770 korun.

Autor: SHEIN.COMAutor: SHEIN.COM

V létě hrají hlavní roli barvy a proto se jich nemusíte obávat ani v případě obuvi. Zatímco v zimě a na podzim volíte spíše nenápadnější obuv v tmavých barvách, která je především praktická, v létě se s klidem odvažte a sáhněte po barvách, na které byste si jindy ani netroufli. Podívejte se na nabídku e-shopu JOHNLEWIS.COM, kde najdete nespočet atraktivních letních kousků, a to za skvělé ceny.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Zapomínat byste neměli ani na aktuální trend v podobě etno motivů, které jsou prakticky kdekoliv, kam se podíváte. Kožené kabelky s trendy třásněmi, trička ve zkrácených variantách, stylové čelenky a v neposlední řadě samozřejmě obuv, inspirovaná nejenom etnem, ale také indiánskými motivy. Tyto sandálky značky Random clothes najdete na e-shopu STYLEBOP.COM za 1 766 korun.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Co letošní jaro a léto neuvěřitelně frčí, jsou metalické odstíny, kterým jsme již věnovali nejeden poutavý článek, a to jak v oblasti módy, tak bydlení. Měděná, zlatá, stříbrná či bronzová jsou zkrátka všude kolem a kdo alespoň jeden metalický kousek nemá ve svém šatníku, jako by nebyl. Pakliže jste si boty v barvě metalu doposud neobstarali, využijte slev na e-shopu NEIMANMARCUS.COM a pořiďte si třeba tento pár za senzačních 1 199 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Článek Páskové sandály jako ideální parťák pro léto byl publikován 15. srpna 2015 v 13.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...