5 psaníček nejen na léto

Tagy:  psaníčko, clutch, móda, nakupování, léto, podzim, barvy

Sponzorované odkazy:

5 psaníček nejen na léto

Jistě jste nesčetněkrát slyšeli výraz psaníčko, a to nejenom v případě dopisování si s tajnou školní láskou nebo kamarádkou, ale především v oblasti módy. Jedná se o stylové kabelky , ve světě známé také pod názvem clutch, jež svojí velikostí a často i vzhledem opravdu připomínají obálku nebo dopis. Psaníčka jsou záležitostí, která již dávno nepatří pouze na plesy nebo formální akce, nosit je můžete do města, na schůzku, ale také do zaměstnání, pokud s sebou nechcete neustále tahat větší kabelu. Chybí vám psaníčko, které byste mohli univerzálně používat prakticky každý den nebo si jednoduše chcete pořídit kousek, který nikdo jiný nemá? Pak si udělejte radost a vyberte si jedno z psaníček, které vám bude slušet ve dne i v noci.

Žijete v domnění, že jsou značkové a luxusní kabelky obvykle spíše usedlejšího ražení? Pak se podívejte na nejnovější podzimní kolekci světově proslulé a velmi oblíbené módní značky Yves Saint Laurent, která jasně říká, že je móda hravá, trendy a veselá, i když nejste děti. Pořiďte si toto netradiční psaníčko s potiskem rtěnek, které pořídíte na e-shopu NET-A-PORTER.COM.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

V posledních letech jsou neuvěřitelným hitem takzvané nahé nebo pudrové odstíny. Na první pohled by se mohlo zdát, že jsou obyčejné, nudné nebo fádní, ale opak je pravdou. Doplňky v těchto barvách jsou nejenom nápadité, ale především velmi praktické, neboť je můžete kombinovat takřka s čímkoliv a kdykoliv. Toto psaníčko na vás čeká rovněž na e-shopu NET-A-PORTER.COM, a to již od 9 877 korun.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Výrazných a nevšedních barev se nemusíte bát nikdy, a to dokonce ani na podzim, kdy jsou v kurzu spíše odstíny tlumené jako je šedá, hnědá, vínová nebo klasická černá. Naopak, pakliže si pořídíte výraznější kabelku, zaujmete svým doplňkem jež velmi příjemně rozbije celý outfit. Kanárkově žlutou clutch kabelku do města nebo na party koupíte na e-shopu THEOUTNET.COM za 3 499 korun.

Autor: THEOUTNET.COMAutor: THEOUTNET.COM

Jestli se letošní letní a podzimní sezónu můžete s klidem spolehnout na nějaký trend, pak jsou to rozhodně indiánské a etno motivy, které doslova hýbou módním světem. V tomto případě nikdy nešlápnete vedle s výraznými motivy, teplými barvami a pokud přidáte ještě metalický odstín, máte jednoznačně vyhráno. Zajímavé psaníčko s geometrickými obrazci koupíte na e-shopu SAKSFIFTHAVENUE.COM za 6 400 korun.

Autor: SAKSFIFTHAVENUE.COMAutor: SAKSFIFTHAVENUE.COM

Pamatujete si ony slavné doby, kdy byly maximálně v kurzu zvířecí motivy? Pak vám také určitě neušlo, že v posledních letech zrovna ,,nefrčí". Tomuto útlumu však odzvonilo a nyní můžete s klidem opět sáhnout po hadech, gepardech, tygrech nebo krokodýlech a pokud jste doplňky v těchto kombinacích již vyhodili, obstarejte si na e-shopu NORDSTROM.COM tuto koženou kabelku, která vás bude stát příjemných 999 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Článek 5 psaníček nejen na léto byl publikován 4. září 2015 v 15.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...