Plážové tašky, které užijete po celý rok

Tagy:  plážová taška, kabelka, doplňky, móda, sezóna, léto, podzim, barvy

Sponzorované odkazy:

Plážové tašky, které užijete po celý rok

Když se řekne plážová taška, drtivá většina žen si automaticky představí model, který je plný barev, typických letních motivů a který vezmete opravdu pouze a jenom k vodě, maximálně na dovolené do města. Letošní sezónu však vzniklo nespočet stylových a trendy modelů, které jsou vhodné nejenom na pláž, ale také na klasické nošení, a to dokonce po celý rok. Nebylo by praktické, pořídit si kabelku, která je takto univerzální?

Letošní rok jsou neuvěřitelně v kurzu metalické barvy a jak to tak vypadá, nadcházející podzim a zimu tomu nebude jinak. Pakliže jste se doposud zlaté, stříbrné, bronzové nebo měděné barvě zdárně vyhýbali, pak nastal ten pravý čas na změnu. Obstarejte si stylovou plážovou tašku ve zlatém a modrém provedení a kombinujte ji s modely také po zbytek roku, ne pouze v létě. Kabelku koupíte na e-shopu REVOLVECLOTHING.COM za 2 311 korun.

Autor: REVOLVECLOTHING.COMAutor: REVOLVECLOTHING.COM

Při prvním pohledu na tento kousek vás jistě napadne, že taková kabelka nemá na pláži co dělat, nicméně opak je pravdou. Praktická plážová kabela je vyrobena z nepromokavého materiálu, čili ji můžete s klidem položit do vody a její obsah zůstane naprosto suchý. A jakmile skončí léto a vy se vrátíte z dovolené, vezmete si tašku do práce nebo do města na nákupy. Koupit ji můžete na e-shopu AHALIFE.COM za 2 399 korun.

Autor: AHALIFE.COMAutor: AHALIFE.COM

Gucci vždycky věděl jak zaujmout a platí to dvojnásob v případě kabelek. Zatímco oblečení je spíše elegantnějšího a střídmějšího ražení, kabelky a veškeré doplňky jsou neuvěřitelně nápadité a navíc prakticky využitelné, což všechny značky tvrdit nemohou. Obstarejte si například tuto promakanou nepromokavou plážovou kabelku značky Gucci, kterou lze nosit po celý rok. Koupíte ji buď přímo ve stejnojmenném butiku nebo na e-shopu PROFILEFASHION.COM, a to od 9 999 korun.

Autor: PROFILEFASHION.COMAutor: PROFILEFASHION.COM

Letošní rok jsou v módě také kousky z dírkami, nejrůznějšími průstřihy a „větráním“, které sice působí ryze letním dojmem, nicméně jistě v nich najdete zalíbení také na podzim nebo na jaře, kdy se začíná opět oteplovat. Pokud vám takový model doposud chybí, podívejte se na e-shop TRADESY.COM a vyberte si kousek do své sbírky stylových kabelek. Tento kousek vás vyjde na 3 840 korun.

Autor: TRADESY.COMAutor: TRADESY.COM

Zapomenout byste neměly ani na výrazné barvy, které jednak patří k létu, ale také k ostatním ročním obdobím. Jakmile se trochu ochladí, lidé automaticky začnou sahat po nevýrazných barvách, což je ovšem neuvěřitelná škoda. Zapomeňte na vzhled šedých myšek a tuto trendy plážovou tašku z plastu noste po celý rok. Kabelka je k dostání na e-shopu TRADESY.COM za 2 999 korun.

Autor: TRADESY.COMAutor: TRADESY.COM

Článek Plážové tašky, které užijete po celý rok byl publikován 12. září 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...