Luxusní motokrosové oblečení a vybavení Fox Racing

Luxusní motokrosové oblečení a vybavení Fox Racing

Skoro každý, kdo se aktivně věnuje motokrosu nebo je fanouškem této sportovní disciplíny, určitě zná slavnou americkou značku Fox, která je už od roku 1974 předním světovým výrobcem motokrosového vybavení. Hned tři roky po založení navíc společnost Fox založila vlastní motokrosový tým, který v dalších letech dosáhl mnoha velkých úspěchů. Motokrosové vybavení a oblečení ale není jediným druhem zboží v nabídce této značky – Fox Racing se věnují i dalším sportům, jako je např. cyklistika, snowboarding, skateboarding či surfing. V nabídce nechybí ani oblečení pro volný čas – jak pro muže, tak i pro ženy.

Motokros patří mezi aktivity, ke kterým je potřeba mít vhodnou výbavu. Ta zajistí především bezpečnost a může Vás ochránit před různými zraněními, v krajní situaci Vám i zachrání život. Do základního MX vybavení tak patří především kvalitní motokrosová helma, dále pak motokrosové brýle, chrániče (stehen, kolen, hrudi, boků), rukavice, boty, dres a kalhoty. Zvláště helma je velmi důležitá a rozhodně se nevyplatí na ní šetřit. V posledních letech se navíc motokros stává čím dál oblíbenějším i u žen, pro které Fox dělá speciální kolekci MX oblečení.

Společnost Fox Racing je po celém světě známá jako jeden z nejlepších výrobců prvotřídního motokrosového vybavení a oblečení. Její produkty jsou nejen kvalitní, ale i velmi pohodlné a zároveň mají krásný design, který zaujme hned na první pohled. Každý rok pak Fox přináší novou kolekci produktů a neustále tak inovuje svoji nabídku – za zmínku stojí např. kolekce Flexair z revolučního materiálu, jenž se pohybuje spolu s Vaším tělem, karbonové helmy V4 s technologií MIPS, která významně redukuje nárazy nebo speciální zateplené produkty vhodné do chladnějšího zimního počasí. Motokrosové oblečení Fox si tak neustále udržuje svoji přední pozici v této kategorii a příznivci tohoto sportu vědí, že na výrobky Fox Racing se mohou na 100% spolehnout.

Motokrosové helmy Fox

Kvalitní motokrosová helma je naprostým základem a neobejde se bez ní žádný motokrosový jezdec, ať už jde o profesionála, který se motokrosu věnuje závodně, nebo pouze o rekreačního jezdce. U MX helmy je obzvláště důležitý výběr té správné velikosti – nesmí Vám být moc malá ani velká a měli byste se v ní cítit pohodlně. Společnost Fox Racing má ve své nabídce kvalitní a odolné motokrosové helmy, které jsou rozděleny do čtyř kategorií – V1, V2, V3 a V4. Pokud chcete tu nejlepší, doporučujeme vybírat motokrosovou helmu Fox s označením V4.

Pánská MX helma Fox Racing V4 Libra Helmet Blue/Red

  • motokrosová helma určená především pro profesionály
  • unikátní technologie MIPS, zajišťující maximální bezpečí
  • konstrukce je z karbonových vláken, helma je tak maximálně odolná a přitom lehká
  • helma obsahuje i antibakteriální vložku s dvojitým polstrováním

Motokrosové boty Fox

Další důležitou součástí motokrosového vybavení jsou boty. U nich je kromě výběru té správné velikosti třeba dbát i na to, aby byly maximálně pevné, odolné a přitom dostatečně pohodlné. I v této kategorii MX produktů patří Fox mezi absolutní špičku a jejich boty splňují i ty nejnáročnější požadavky. Motokrosové boty Fox se dělí do třech kategorií – Comp 5, Comp 8 a Fox Instinct, nejlepší z nich jsou Fox Instinct s kloubem a jemnými přezkami.

Pánské MX boty Fox Racing Instinct Boot Black/Orange 13

  • pohodlné a vysoce odolné boty s podrážkou složenou z několika vrstev
  • jedinečná ultimativní technologie Hinge Lockout, zabraňující kritickému ohnutí
  • snadné nazouvání a vyzouvání bot i v rukavicích
  • tenčené provedení zajišťuje nižší hmotnost boty
  • špička boty má speciální designovou technologii, umožňující snadné řazení
  • díky inovovaným technologiím mají boty prodlouženou životnost

Motokrosové brýle

Při motokrosu je třeba dbát nejen na ochranu hlavy, ale také na oči. Pro ně jsou určeny speciální motokrosové brýle, jež chrání Váš zrak a zároveň zajišťují lepší orientaci v prostoru. I v této kategorii má Fox Racing své zástupce – nejlepší volbou, kterou doporučujeme, jsou motokrosové brýle Fox AIRSPC.

MX brýle Fox Racing Airspc 360 Race Red-Yellow Orange Spark OS

horká novinka na trhu – model z kolekce pro rok 2015 úplně nový chytrý větrací systém pro větší pohodlí nový tvar, zajišťující lepší periferní vidění kvalitní a odolná skla se 100% UV ochranou nejvyšší úroveň komfortu, ventilace a periferního vidění

Motokrosové rukavice

Stejně jako u cyklistiky, tak i u motokrosu jsou součástí základního vybavení kvalitní a odolné rukavice. Ty Vás ochrání před různými oděrkami nebo puchýři a můžete si je vybrat z mnoha různých druhů – např. s chrániči kloubů, s jednovrstvou nebo dvouvrstvou dlaní atd. MX rukavice od výrobce Fox se vyrábějí v mnoha atraktivních barevných provedeních, takže si můžete krásně sladit jejich vzhled s celkovým designem Vašeho ostatního motokrosového vybavení.

Pánské MX rukavice Fox Racing Bomber Glv Black/Orange

  • kvalitní rukavice, vhodné nejen na motokros, ale i pro jízdu na horských kolech
  • dvojitá odolná vrstva pro maximální ochranu Vaší dlaně i kloubů
  • prodyšné rukavice se silikonovými špičkami prstů pro maximální pohodlí
  • pevná manžeta se systémem Hook and Loop pro snadné uzavírání

Chrániče

Kvalitní chrániče jsou důležité zejména pro profesionály, kteří se motokrosu věnují závodně. Chráničů je hned několik druhů, jedná se o MX chrániče na kolena, chrániče na lokty, na stehna nebo na bedra, další možností je chránič celého těla, který Vám poskytne maximální ochranu.

Pánský MX chránič Fox Racing Raptor Vest Orange

  • novinka z jarní kolekce pro rok 2016
  • kvalitní motokrosový chránič celého těla, vyrobený z tvrzeného plastu
  • maximální komfort bez omezení pohybu
  • nastavitelné ramenní popruhy, kompatibilita s většinou krčních límců

Motokrosové dresy a kalhoty

V této kategorii je největší prostor pro výběr přesně podle Vašeho vkusu – MX dresy i kalhoty se vyrábějí v nepřeberném množství různých barevných kombinací, díky kterým Vás nikdo nepřehlédne. Motokrosové dresy a kalhoty značky Fox Racing patří k těm nejkvalitnějším a jejich koupí rozhodně neuděláte chybu.

Pánský MX dres Fox Racing 360 Shiv Jersey Orange

  • horká novinka z kolekce jaro 2016
  • kvalitní a prodyšné dresy, které odvádějí pot
  • perfektní střih, který zaručuje maximální komfort
  • sublimační celoplošný potisk, odolný proti vyblednutí
  • dres je vyrobený ze 100% polyesteru a je v kategorii dresů tím nejlepším z produkce Foxu

Článek Luxusní motokrosové oblečení a vybavení Fox Racing byl publikován 30. října 2015 v 23.30 v rubrice Sportovní oblečení. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...