Móda z království jménem Španělsko

Móda z království jménem Španělsko

Na jihu Evropy, tam, kde slunce neúnavně rozpaluje zemi téměř po celý rok, v zemi zvané Španělské království, zrodila se módní značka jménem Desigual. Tato značka módy, která se značně odlišuje od jiných značek, se z prosluněného Španělska rozšířila do celé Evropy a originalitu, okořeněnou špetkou temperamentu jižním zemím tak vlastní, zavál vítr módního průmyslu i k nám do České republiky, kde si ihned získala řadu skalních fanoušků, zejména z řad žen.

Co kus, to umělecké dílo

Značka Desigual je nezaměnitelná a v davu rozpoznatelná na první pohled. I naprostý módní neznalec rozpozná oblečení z dílen mistrů Desigual na první dobrou. Každý jednotlivý kus oblečení značky Desigual je totiž doslova a bez nadsázky uměleckým dílem. Španělská značka módního průmyslu dala vale všednosti, fádnosti a monotonnosti, zato v jejím slovníčku nesmí chybět přídavná jména, jako třeba svěží, moderní, nadčasové a především originální. Není to jen střih, díky kterému bezpečně rozeznáme oděvy se štítkem Desigual, ale jsou to zejména geometrické tvary a obrazce, jež předcházejí pověst značky Španělského království. Oblečte se se od hlavy až k patě a staňte chodícím uměleckým dílem.

Od hlavy až k patě a nejen to

Značka Desigual, jejíž příběh se začíná psát ve slunném Španělsku již v roce 1984, nabízí široký sortiment oblečení, a to nejen pro ženy, na své si určitě přijdou i pánové a naši nejmenší. Z mnoha jmenujme například úžasné šaty, bez kterých se žádná žena neobejde. Šaty podtrhnou ženskost a díky geometrickým obrazcům, pro značku Desigual tak příznačnou, vás oddělí od davu ostatních žen. A protože žádná žena nedá dopustit na svou nejlepší přítelkyni – kabelku, zařadila značka Desigual do své nabídky i kolekci kabelek, jak jinak než originálních. I když si muži hrají občas na pořádné tvrďáky, pěkným a neotřelým kouskem oděvu nikdy nepohrdnou, a proto je značka Desigual oblíbená i u mužské části populace.

Vykročte z davu a nebojte se být odlišní.

Článek Móda z království jménem Španělsko byl publikován 15. listopadu 2015 v 21.30 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...