Jaký kabát si pořídit na podzim?

Tagy:  podzim, listopad, móda, trendy, nakupování, e-shop, eshop

Sponzorované odkazy:

Jaký kabát si pořídit na podzim?

Podzim je plný velmi nevyzpytatelných dní, kdy jeden den dokonale svítí sluníčko a vybízí k procházce, zatímco den následující je prakticky mrazivo. V listopadu proto rozhodně musíte mít v záloze několik kousků, které vás jednak zahřejí, ale zároveň nebudou typickými zimními kabáty. Letošní móda je především o oversized kouscích, které vám hrají skvěle do karet, neboť jsou jednak komfortní a navíc schovají i nějaké to kilo navíc.

Župan? Nikoli, kabát!

Pakliže módu pravidelně sledujete a neuniknou vám žádné novinky, pak jste si jistě stačili všimnout, jaké typy kabátů se letos nosí. Zatímco v předešlých letech byl kladen neuvěřitelný důraz na upnuté střihy a zvýraznění pasu, letos le tomu úplně jinak. Boom zaznamenaly například tyto kabáty ve stylu klasického županu, které jsou tak volnější, ležérní a nechybí ani typický opasek na převázání. Takové kabáty jsou ideální do teplejšího podzimního dne, kdy pod ně staří obléknout jemnou blůzku. V případě zimy pak přidáte ještě teplý šál a máte vyhráno. Kabát je velice variabilní a nositelný prakticky po celou sezónu. Tento kousek najdete na e-shopu THECORNER.COM za 17 899 korun. Levnější varianty ale koupíte v prodejnách Zara, Bershka, Stradivarius, Atrattivo, Mango a podobně.

Autor: THECORNER.COMAutor: THECORNER.COM

Ideální střih do „A“

Takzvané áčkové střihy jsou vždy sázkou na jistotu, a to obzvláště u těch dam, které se nepyšní postavou modelky. Výhodou těchto kousků je totiž fakt, že zakryjí nedokonalosti a i některé to kilo navíc. Další pozitivum spočívá v neuvěřitelné variabilitě kombinovat jak s kalhotami, tak s šaty nebo sukněmi a bát se nemusíte elegantních ani sportovnějších kousků.Jednoduchý kabát áčkového střihu je zkrátka ideálním parťákem do slunečných i deštivých a chladných podzimních dní. Pokud nechcete splývat s davem, vsaďte na světlejší odstín. Tento kousek pořídíte na e-shopu STYLEMOI.NU za krásných 1 065 korun.

Autor: STYLEMOI.NUAutor: STYLEMOI.NU

Ať žije oversized

Oversized kousky se v módě objevují již spousty let, ale až letos se dostaly i do běžné dostupných konfekčních obchodů a začaly je nosit i ženy, které dříve apelovaly na ryze ženské střihy a tvary obepínající postavu. Oversized kousky však nejsou znakem nevkusu nebo dokonce neženskosti, ba naopak jsou velmi stylové a pokud je vhodně zkombinujete se zbytkem outfitu, tak i sexy. Oversized kabát modré barvy vypadá naprosto dokonale spolu s koženými kalhotami, klasickými džínami, ale nepohrdne ani pouzdrovou sukní. Cena kabátu je na e-shopu JADES24.COM 16 799 korun. Obdobné varianty najdete rovněž v prodejnách Mango, Reserved nebo Zara.

Autor: JADES24.COMAutor: JADES24.COM

Článek Jaký kabát si pořídit na podzim? byl publikován 21. listopadu 2015 v 19.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...