Outfit v barvě skořice

Tagy:  skořicová barva, hnědá, béžová, móda, podzim, listopad, nakupování, trendy

Sponzorované odkazy:

Outfit v barvě skořice

Podzim sice není ve znamení typických letních barev jako je růžová, tyrkysová nebo fialová, ale naopak jej zpravidla charakterizují odstíny přírodního rázu, které jdou dokonale ruku v ruce s podzimním koloritem exteriéru. I móda se každou sezónu snaží inspirovat přírodou, která je nevyčerpatelným zdrojem inspirace a energie, a to nejenom v této oblasti. Co by proto letos ve vašem šatníku nemělo chybět, jsou kousky ve skořicové barvě, která je neuvěřitelně in, má šmrnc a rozhodně nepůsobí nudným dojmem.

Již dávno neplatí, že byste museli nutně ladit kabelku a boty, jako tomu bylo v předešlých letech. Ba naopak by takový model působil velmi prvoplánově, čemuž byste se měli ideálně vyvarovat. Co je proto skvělých podzimním tipem na listopad, je kabát ve skořicové barvě, který si bude výborně rozumět s obdobně řešenými kotníkovými kozačkami z pravé kůže. A co k takovému základu nosit? Džíny, kůži, ležérní košili, ale i pouzdrovou sukni. Variant je nespočet a záleží pouze na vás, jak se rozhodnete.

Autor: NERMA10Autor: NERMA10

Plesová sezóna se pomalu, ale jistě blíží a jestli v něčem dokonale zazáříte a zabodujete, pak jsou to rozhodně šaty a velká večerní právě ve skořicovém odstínu. Výhodou této teplé barvy je, že skvěle ladí i k méně opálené pokožce, sluší blondýnkám, brunetkám a dokonale i zrzkám. Zatímco téměř všechny ženy tradičně vsadí na černé šaty nebo kalhotový kostým, vy můžete překvapit ve skořicové barvě, která bude dozajista ozdobou parketu a nezapomenutelnou vzpomínkou u žen i mužů.

Autor: KARI-CAutor: KARI-C

Skořicová je odstínem hnědé a béžové, proto si s těmito přírodními barvami opravdu velmi rozumí. Pakliže se nechcete pouštět do složitého kombinování jiných barev a stylů, zůstaňte věrni tón v tónu a skořicové kousky oblékněte například k béžovému kabátu a hnědým kozačkám. Pakliže máte zatím hnědé a béžové kousky a onen skořicový vám doposud chybí, obstarejte si trendy kabelku, kterou můžete nosit po celý rok a kombinovat ji dle aktuálních módních trendů a novinek.

Autor: MIRA-WIRYANTIAutor: MIRA-WIRYANTI

Módní trendy se neustále vrací, opakují a tváří se jako novinky, byť už je možná nosily naše maminky nebo dokonce babičky. Letošní rok jsou opět v kurzu klasické „farmářky“, jež jste možná v dětství naprosto nesnášeli. Zapomeňte na to, jaké trauma jste měli z jejich nošení a letos si je kupte. Pořídíte si tak trendy kousek, který snadno sladíte se všemi košilemi, džínami nebo sportovnějšími šaty a navíc se budete cítit neuvěřitelně komfortně, což je základem podzimní módy.

Autor: BE-YOU-TIFUL-FLOWERAutor: BE-YOU-TIFUL-FLOWER

Článek Outfit v barvě skořice byl publikován 25. listopadu 2015 v 19.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...