Černá kabelka 4 krát jinak

Tagy:  kabelky, psaníčko, taška, kabela, město, kabelka do města, móda, trendy, doplňky

Sponzorované odkazy:

Černá kabelka 4 krát jinak

Svět kabelek je snad nevyčerpatelným zdrojem módního průmyslu. Ve všech obchodech, internetových e-shopech a luxusních buticích jich najdete desítky a někdy může být obzvláště složité najít ten nejlepší kousek, který se bude dokonale hodit k vašemu aktuálnímu outfitu. Kabelek rozhodně není nikdy dost a je to stejné, jako k botami. Čím více jich máte, tím více kombinovatelných možností se přirozeně nabízí. Ovšem ne vždy máte náladu ladit vše do puntíku a také je třeba vlastnit poměrně univerzální kousky, které se zkrátka hodí téměř ke všemu. Jestli by proto něco ve vašem šatníku nemělo chybět, pak je to černá kabelka a nic nezkazíte ani tím, budete-li jich mít více.

V posledních letech se na prodejních pultech obchodů začaly opět objevovat klasické brašny, u kterých se již zdálo, že se jejich comeback snad nikdy nebude konat. Nicméně letos je jejich skvělé období a pokud máte pocit, že se brašny nehodí téměř k ničemu, opak je pravdou. Brašna je neuvěřitelně variabilním kouskem, který si dokonale rozumí s trhanými džínami, ale i s kostýmkem a pouzdrovými šaty. Ve fantazii se meze nekladou se brašna snese sportovnější i elegantní módu. Cena této kabelky je e-shopu FORWARDBYELYSE­WALKER.COM 55 122 korun, nicméně v klasických kamenných prodejnách jako je Mango, Zara nebo Reserved najdete levnější obdobu.

Autor: FORWARDBYELYSEWALKER.COMAutor: FORWARDBYELYSEWALKER.COM

Každodenní nákupy potravin, zahání nejrůznějších drobností do práce a pro děti. Prakticky pořád u sebe potřebujete mít dostatek věcí, které prostě musíte někam vměstnat. Do male kabelky se těžko vejdou, proto se neobejdete bez praktické kabely, která by také měla něco vydržet. Zapomeňte na koženku a pořiďte si kvalitní koženou černou kabelu, která jistě naplní všechna vaše očekávání. Tento kousek koupíte na e-shopu NET-A-PORTER.COM za 9 877 korun.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Na běžný den je ideální prostornější kabela, u které nemusíte řešit, zda se do ni vejde vše, co potřebujete, nicméně vyrazit na večerní drink s kamarádkami nebo dokonce na romantickou schůzku s prostornějším vakem není ideální. Pro všechny případy proto musíte vlastnit stylovou clutch kabelku, kterou zkombinujete se sexy šaty, ale také s džínami a halenkou. Tento luxusní kousek zakoupíte na e-shopu FARFETCH.COM za 18 766 korun.

Autor: FARFETCH.COMAutor: FARFETCH.COM

Pokud pracujete například v kanceláři, kde musíte stále vypadat elegantně a formálněji, než v běžný nepracovní den, neobejdete se bez příslušné kabelky. Byznys styl kabelek je pro tyto příležitosti ideální volbou, neboť se dokonale hodí ke každému formálnějšímu outfitu a navíc do sebe vměstná veškeré pracovní materiály. Kabelku koupíte na e-shopu BARNEYS.COM za 1 239 korun.

Autor: BARNEYS.COMAutor: BARNEYS.COM

Článek Černá kabelka 4 krát jinak byl publikován 29. listopadu 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...