Sako do práce – jak by mělo vypadat?

Tagy:  oblečení, dámská móda, nakupování, e-shop, eshop

Sponzorované odkazy:

Sako do práce – jak by mělo vypadat?

Pakliže se alespoň trochu zajímáte o módu a jednotlivé kousky vám nejsou lhostejné a dbáte na to, aby společně krásně ladily a vytvořily tak jeden pěkný a stylový celek, pak jistě víte, že by v šatníku mělo figurovat pár konkrétních modelů, které by prostě měla vlastnit naprosto každá žena. Řeč je například o saku, jež je považováno za jakýsi „must have“ kousek. Jestli máte sako jedno nebo jich jsou desítky je čistě na vás, pakliže ale pracujete v kanceláři nebo v takovém zaměstnání, kde je žádoucí nosit spíše elegantnější a lehce formální módu, pak by saka měla tvořit jakýsi základ šatníku. A jak by vlastně takové sako do práce mělo vypadat? možností je nespočet, stačí jen vybrat to, co vám sedne nejlépe…

Černé sako je klasika, bez které se snad nelze obejít, nicméně pokud chcete zaujmout a nebýt tak úplně za šedou myšku, pak vám nesmí chybět ani sako bílé nebo v barvě slonovinové kosti. Bílá je barvou, která nikdy nevyjde z módu a obzvláště v případě saka, které pak můžete kombinovat jak s pouzdrovými šaty, tak s koktejlovými na party anebo si sako obléknout k džínám a vyrazit do města. Tento kousek navíc koupíte na e-shopu SHEIN.COM za senzačních 630 korun, což je cena, kterou snad nelze ignorovat.

Autor: SHEIN.COMAutor: SHEIN.COM

V posledních letech jsou v módě saka větších rozměrů, takzvaná oversized. Pakliže takové sako ještě nemáte, měli byste si jej okamžitě pořídit. Oversized saka totiž sluší nejenom ženám, ale také mužům. Větší velikost saka si pak skvěle rozumí naopak s velmi úzkými kalhotami, s vysokými podpatky nebo s mini šaty a šortkami, kdy zvýrazníte onu rozměrnější velikost. Bát se nemusíte ani koupě přímo pánského kousku, u kterého ledabyle ohrnete rukávy a stylový model je rázem na světě. Toto oversized sako fialové barvy pořídíte na e-shopu TOPSHOP.COM za 1 840 korun.

Autor: TOPSHOP.COMAutor: TOPSHOP.COM

Klasické „kancelářské“ sako by vám mělo vždy krásně padnout, takzvaně jako ulité. Pokud máte pocit, že sako na prsou pne, na zádech se hrne, rukávy jsou krátké a na ramenou jednoduše nesedí, hledejte dál, neboť takový kousek by na vás vypadal lacině, byť by mohl být i drahý. Skvěle padnoucí, vypasovaná saka najdete na e-shopu THEOUTNET.COM, kde kromě známých a luxusních značek narazíte i na podstatně levnější a neméně kvalitní kousky. Záleží pak čistě na vás, jestli zvolíte neutrální odstín nebo výraznou barvu.

Autor: THEOUTNET.COMAutor: THEOUTNET.COM

Pokud nepotřebujete schovávat problematické partie a naopak si můžete dovolit ukázat úzký pas, rozhodně si do své sbírky obstarejte vypasovaný kratší model s dlouhým rukávem. Takové sako je naprosto skvělou volbou k pouzdrovým úzkým šatům anebo k upnutým společenským kalhotám. Na e-shopu FARFETCH.COM jsou obdobná saka k dostání ve všech možných barevných kombinacích, které se hodí jak do studeného podzimu, tak na jaro. Šedá je barvou zimy, proto se ji rozhodně nebojte a pokud narazíte například na lososovou nebo červenou, udělejte si „zásoby“ na jaro a léto.

Autor: FARFETCH.COMAutor: FARFETCH.COM

Článek Sako do práce – jak by mělo vypadat? byl publikován 30. listopadu 2015 v 19.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...