5 tipů na podzimní líčidla

Tagy:  líčení, pleť, pokožka, makeup, kůže, podzim, zima

Sponzorované odkazy:

5 tipů na podzimní líčidla

I přesto, že jsou Vánoce prakticky za rohem, stále máme podzim, ke kterému patří také spousta trendů. Ty se samozřejmě rok co rok mění, takže to, co bylo moderní minulý rok, rozhodně nemusí být aktuální letošní sezónu. Podzim roku 2015 se nese v trochu jiných odstínech než minulý rok a zatímco podzim 2014 byl spíše o lesku a třpytu, letos je v kurzu vše matné, a to včetně líčidel. Načerpejte inspiraci a pořiďte si podzimní novinky, díky kterým budete ještě krásnější.

Rty – tentokrát matné

Rtěnka by měla být výbavou každé ženy a pokud je doposud nepoužíváte, děláte neuvěřitelnou chybu. Rty jsou totiž smyslné a měly by být pokud možno co nejvíce vidět. To ovšem neznamená, že je musíte neustále potírat výraznou červenou rtěnkou nebo leskem na rty, skvělou volbou bude například matná rtěnka značky Chanel, která rtům propůjčí sametovou hebkost a jemnost, po které tolik prahnou. Rtěnky z nové kolekce jsou k dostání v mnoha matných odstínech, a to na e-shopu NEIMANMARCUS.COM, kde je pořídíte již od 680 korun za kus.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Nezapomínejte na nehty

Ruce jsou vaší neustálou vizitkou, proto musejí být upravené a nehty pěstěné. Pokud si nepotrpíte na francouzskou manikúru nebo chcete trochu změnu od bezbarvých laků, podívejte se na novinky e-shopu TOPSHOP.COM nebo nakupujte přímo v kamenných prodejnách, kde najdete tuto sadu tmavých matných laků, které jsou pro podzimní večery naprosto ideální volbou. sada tří laků vás na e-shopu vyjde na skvělých 465 korun.

Autor: TOPSHOP.COMAutor: TOPSHOP.COM

Parfém pro silné ženy

Nezbytnou výbavou každé ženy je samozřejmě také parfém. Jeho výběr však není vždy tak jednoduchý, jak by se mohlo zdát. Fakt, že se vůně krásně vyjímá na vaší kamarádce ještě neznamená, že vám bude sedět také. Člověk má zkrátka své přirozené pižmo a parfém s ním musí dokonale ladit. Pokud chcete parfém pro silné a emancipované ženy, podívejte se na novinku od Dolce a Gabbana s názvem Beauty Velvet. Tento kousek je ideální pro podzim a zimu, proto mu vévodí silnější kořeněné tóny. Parfém můžete sehnat například na e-shopu NORDSTROM.COM.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Rty jako z bavlnky

Jestli něco ve studeném počasí dostává opravdu zabrat, pak je to kůže obličeje a především rty. Ty jsou na těle tím nejcitlivějším místem, proto byste o ně měli pečovat a hýčkat je na maximum. Skvělým pomocníkem v boji s popraskanou pokožkou rtů vám budou nové balzámy Eos, které jsou k dostání v tomto krásném designovém „vajíčku“ a navíc ve spoustě vůních. Balzámy Eos hledejte na e-shopu TOPSHOP.COM, a to již od 145 korun.

Autor: TOPSHOP.COMAutor: TOPSHOP.COM

Pleť jako znovuzrozená

Nejenom rty, ale obecně pokožka obličeje v zimních měsících trpí, což vám může způsobovat spousty nepříjemností. Jak se suchou kůží bojovat a především předejít ztrátě pružnosti a svěžesti? Pořiďte si novinku značky MAC, jemný krém s mikročástečkami, který pleť vyživuje do hloubky a navrací ji její kvality. Pleťový krém na vás čeká na e-shopu NORDSTROM.COM již od 880 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Článek 5 tipů na podzimní líčidla byl publikován 5. prosince 2015 v 19.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...