5 tipů, co si přát od Ježíška

Tagy:  Vánoční dárky, vánoce, nakupování, eshop, e-shop

Sponzorované odkazy:

5 tipů, co si přát od Ježíška

Vánoce jsou tu co by dup a nervozita a stres jistě vrcholí v nejedné domácnosti. Zatímco začátek adventu byl příjemný a vesměs o pořizování prvních drobností a obcházení Vánočních trhů, s blížícím se Štědrým večerem lidé podléhají stresu, neboť zdaleka ne všichni mají napečeno, ozdobeno a nakoupeno pro své nejbližší. Také se vás rodina a přátelé ptají, co byste si přáli k Vánocům pod stromeček? Nechte se inspirovat stylovými hadříky, kosmetikou a domácími vymoženostmi, které vás dozajista potěší a těšit budou po celý rok.

Ke svátkům Vánočním se samozřejmě pojí také Silvestr a oslava Nového roku. Pakliže nechcete sedět doma u televize, sledovat staré pořady na běžných kanálech a jíst chlebíčky se šunkou, měli byste vyrazit do města mezi lidi, do oblíbeného klubu či restaurace nebo na soukromou party ke svým známým. Oslava Nového roku si zaslouží stylový outfit a pokud ještě žádný nemáte, napište si o tyto trendy šortky, které užijte jak 31. prosince, tak na jakoukoliv jinou party nebo oslavu. Šortky najdete na e-shopu BROWNSFASHION.COM za 2 188 korun.

Autor: BROWNSFASHION.COMAutor: BROWNSFASHION.COM

Vánoce rozhodně nejsou jen o dárcích a ne každý chce během svátků utratit desítky tisíc korun. Obzvláště, máte-li rozvětvenou rodinu a také spousty přátel, mohly by vás Vánoce přijít na opravdu tučnou sumu. Kouzlo dárků spočívá i v maličkostech, proto myslete skromně a řekněte si například o trendy pouzdro na telefon, které je originální a se zimní tématikou, čili aktuální. Toto pouzdro je k sehnání na e-shopu SHOPBOP.COM za 420 korun.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Jestli něco neurazí žádnou ženu, pak jsou to rozhodně šperky a dokonce i bižuterie. Otázkou ale zůstává, jaké kousky pořídit, neboť co žena, to jiný vkus a styl. Někdo miluje vše, co se třpytí, jiné dámy zase preferují kvalitní kovy a minimalismus. Výběr proto může být náročnější, než by se dalo čekat. Čím ale nic nepokazíte u nikoho, jsou rozhodně hodinky. Podívejte se například na nabídku e-shopu SAKSFIFTHAVENU­E.COM, kde si jistě vyberete.

Autor: SAKSFIFTHAVENUE.COMAutor: SAKSFIFTHAVENUE.COM

Některé dárky mohou působit jako jakési cliché, nicméně existují kousky, za které budou lidé opravdu vděčni. Pokud někomu koupíte sadu laků na nehty, příliš originální asi nebudete, nicméně darovat luxusní a velmi drahý parfém, který by jinak dotyčnou stál tisíce korun, je ideální volba. Vsaďte na exkluzivitu parfému Channel číslo 5, který navíc na e-shopu NEIMANMARCUS.COM pořídíte již za 1 895 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Z nějakého důvodu jsou velmi nechtěnými dárky kuchyňské spotřebiče. Pravdou je, že obyčejné sklenice, pánev nebo sada utěrek asi nikterak nenadchne, nicméně rozdílem jsou takové předměty, které nejsou příliš levné a navíc je využijete každý den. Řeč je například o kvalitním kávovaru, díky kterému vám espresso bude chutnat jako v kavárně. Tento model najdete na e-shopu THEHUT.COM za 7 065 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Článek 5 tipů, co si přát od Ježíška byl publikován 14. prosince 2015 v 19.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...