Co si obléknout na Silvestr?

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, móda, nakupování, silvestr, party, večírek

Sponzorované odkazy:

Co si obléknout na Silvestr?

Oslavy konce roku jsou pro spoustu lidí stejně důležité jako svátky Vánoční, ba dokonce o mnoho podstatnější. Zatímco někdo miluje klid, pohodu Vánoc, rodinný krb a spoustu lahodného cukroví, jiní preferují pořádnou party, vše, co se třpytí a samozřejmě spoustu šampaňského. Pakliže i vy patříte k těm, co si nenechají ujít žádnou silvestrovskou oslavu a upřímně se už 31. prosince nemůžete dočkat, pak se nechte inspirovat silvestrovskými outfity a oblékněte si neodolatelné modely, ve kterých budete za hvězdy večera.

K Silvestru a oslavám Nového roku samozřejmě patří vše, co se blyští a třpytí, neboť zkrátka tyto party jsou o výrazných kouscích. I když na večírky možná často chodíte v klasických černých kalhotách, džínách nebo obyčejné halence, letošní Silvestr na tyto kreace zapomeňte a nebojte se vyzývavých šatů s hlubokým dekoltem, vysokých podpatků s flitry a zapomenout byste neměli ani na kabelku, která bude třešničkou na dortu.

Autor: HATTIE4PALMERSTONEAutor: HATTIE4PALMERSTONE

Neuvěřitelným trendem letošního roku jsou pudrové tóny, a to naprosto ve všech možných i nemožných podobách. Pudrovou můžete nosit klasicky přes den, kdy vypadá skvěle v případě kalhotového kostýmku, roláku, ale také kabátku. Pokud chcete tomuto trendu zůstat věrni i na Silvestra, oblékněte si pudrové šaty s propracovanými flitry a kamínky, obujte jednoduché tělové lodičky na vysoké jehle a psaníčko laďte s kvalitní obuví nebo s tónem šatů. Pokud budete volit outfit takzvaně tón v tónu, vyhrajte si s výraznějším make upem, abyste nepůsobili usedle či dokonce nudně.

Autor: THEWONDERSOFFASHIONAutor: THEWONDERSOFFASHION

Outfit musíte samozřejmě vždy přizpůsobit stylu akce, na kterou se chystáte, I když je Silvestr o okázalosti, přesto se musíte držet jistých zásad a nepsaných pravidel. Pokud půjdete na house party nebo do klubu, vsaďte na koktejlové šaty, v případě, že se hodláte účastnit honosnější akce v luxusním hotelu nebo na horách, nebojte se ani výraznější róby, která se hodí i na plesy, které budou aktuální v únoru a březnu. A že je to trochu moc? Buďte naprosto v klidu, Silvestr je o odvážných kouscích a nikdo vás rozhodně nebude soudit.

Autor: CAROLA-CORANAAutor: CAROLA-CORANA

Ne všechny ženy si potrpí na šaty a nutno podotknout, že i na Silvestra byste se měli cítit pohodlně a především sexy. Pokud máte pocit, že vás šaty zbytečně rozšiřují nebo vám naopak ubírají na sex-appealu, pak se nebojte sáhnout po kalhotách, které jsou vaší osvědčenou klasikou, kterou prostě nikdy nic nezkazíte. Džíny však tentokrát vyměňte za vkusnější variantu, kterou jsou koženě kalhoty černé barvy. Ty, v kombinaci s tmavým vyzývavým topem a vysokými podpatky, budou vypadat naprosto senzačně a neodolatelně.

Autor: HATTIE4PALMERSTONEAutor: HATTIE4PALMERSTONE

Článek Co si obléknout na Silvestr? byl publikován 19. prosince 2015 v 18.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...