Flitry, kamínky, třpytky aneb 4 kousky, co mají lesk

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, móda, nakupování, večírek, flitry, kamínky, třpytky

Sponzorované odkazy:

Flitry, kamínky, třpytky aneb 4 kousky, co mají lesk

Módní trendy mají neskutečně mnoho podob a prakticky neexistuje správná varianta jejich nošení. Každá žena by si však měla najít svůj vlastní specifický styl, který ji bude charakterizovat a ve kterém se bude cítit skvěle. To samozřejmě neznamená, že se bude řídit pouze jedním směrem a nevybočí nikdy z pruhu. Pokud preferujete sportovnější volnočasovou módu a klasické tenisky a kožená bunda jsou vás evergreen, můžete si na party nebo do klubu obléknout s klidem flitrové šaty a být také jednou za zářivou hvězdu. Vše, co se pořádně třpytí je v zimě v kurzu, proto neváhejte a obstarejte si kousek, ve kterém rozhodně nesplynete s davem.

Na běžné denní nošení

Říkáte si, že se kousky s kamínky nebo flitry a dalšími třpytivými efekty nehodí na běžné denní nošení? Pak jste na velikém omylu, neboť opak je pravdou. I když třpytivé kousky uvidíte častěji v klubech a na diskotékách, i svetřík, halenka, cropp top nebo obyčejné triko s flitrovaným nápisem mohou vypadat skvěle spolu s džínami nebo pouzdrovou sukní. Například tento trendy kousek užijete nejenom v letních dnech, ale také v zimě, kdy jej doplníte o teplejší sako. Tričko seženete na e-shopu JOHNLEWIS.COM za 1 455 korun.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Buďte exkluzivní

Blíží se plesová sezóna a pakliže jste zaměstnancem třeba ve větší společnosti, pak se nejspíš musíte, čas od času, účastnit také významnějších událostí a večírků, kde se rozhodně vyplatí trochu zazářit a nesplývat v klasickém kalhotovém kostýmu, který na vás každý běžně vídá. Pakliže sháníte šaty, které budou jednoduchého střihu, pohodlného materiálu a zároveň trochu výrazné, pak se rozhodně nechte inspirovat tímto kousekm z e-shopu NET-A-PORTER.COM.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Oslňte budoucího partnera

Každá žena několikrát zažila onen stres a nervozitu z chystání se na osudové rande. Konečně jste potkaly muže svých snů a chcete jej co nejlépe zaujmout, aby se zamiloval na první pohled. V takovém případě zapomeňte na ultrakrátké šatičky a hluboké výstřihy, díky kterým by vás mohl považovat za velmi snadnou kořist na jednu noc. Naopak si s oblečením trochu vyhrajte a vsaďte na unikátní šaty, které jsou originální a netradiční. Co říkáte například na tento třpytivý kousek z kolekce značky Valentino? Model zakoupíte na e-shopu FARFETCH.COM.

Autor: FARFETCH.COMAutor: FARFETCH.COM

Třpytky ano, ale…

Flitry jsou velmi výraznou aplikací, kterou je třeba nosit. Pokud se rozhodnete pro takto extrémní flitrovaný kousek, který doslova „hází prasátka“, pak si pamatujte, že se jedná o nejvýraznější kus z vašeho outfitu, proto by ostatní doplňky a svršek měly být spíše nenápadné. K této sukni midi délky volte například sportovnější tričko s vtipným potiskem nebo nápisem. Chcete-li být za dámu a vyrazit v sukni na ples nebo na firemní večírek, pak zvolte jednoduchý černý cropp top, který obepne poprsí a ukáže vaši ženskost. Sukni seženete na e-shopu JOHNLEWIS.COM za 2 020 korun.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Článek Flitry, kamínky, třpytky aneb 4 kousky, co mají lesk byl publikován 24. prosince 2015 v 19.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...