Kalhoty, to nejsou jen džíny...

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, móda, nakupování, model, trendy, eshop, e-shop

Sponzorované odkazy:

Kalhoty, to nejsou jen džíny...

Pod výrazem kalhoty si až neuvěřitelná spousta žen vybaví automaticky džíny, těch pak vlastní desítky, někdy i několik desítek. Ovšem ruku na srdce, milé dámy, není nošení džínů, byť jsou každé naprosto jiné, trochu nuda? Džíny jsou samozřejmě nesmrtelným módním kouskem, který by ve svém šatníku měla vlastnit naprosto každá žena, nicméně existuje řada možností a neuvěřitelné množství kalhot, které vám budou slušet a díky kterým se vám otevřou obzory, doposud nepoznané.

Barvy a zase barvy

Barvy jsou samozřejmě něčím, co v žádném šatníku nesmí chybět. I když možná preferujete tmavé odstíny nebo ryze černobílou kombinaci, vezte, že se v tomto ponurém duchu budete za chvíli nudit a bude vám připadat, že vašim outfitům prostě něco chybí. Barvám se proto nebraňte v žádném ročním období, a to ani ve studené a mrazivé zimě Skvělou volbou, jak barvy zakomponovat do svých skříní, jsou například barevné kalhoty, které si skvěle rozumí s barevnými nebo naopak velmi jednoduchými a decentními vršky. Co říkáte například na klasické vínové skinny? Pokud k nim obujete kotníčkové kozačky, obyčejnou bílou blůzku a koženou bundu, budete za hvězdu. Koupit je můžete na e-shopu SHEIN.COM za senzačních 390 korun.

Autor: SHEIN.COMAutor: SHEIN.COM

Kožená ve všech podobách

Kůže je samozřejmě dalším evergreenem, který má v módním průmyslu svoji nezastupitelnou roli. Na kožené kabelky a boty si již všichni zvykli a ti chytřejší je preferují před umělými a velmi nekvalitními materiály. Napadlo vás ale, zakomponovat kůži do outfitu i v jiném rozměru? Co takhle vyzkoušet trendy kožené kalhoty? Obzvláště v zimních měsících vás skvěle zahřejí a nosit je můžete jak k ležérnímu svetru jen tak do města, tak k elegantnější blůzce nebo dokonce sáčku do zaměstnání. Tyto kožené kalhoty koupíte na e-shopu 7 090 korun.

Autor: WOLFANDBADGER.COMAutor: WOLFANDBADGER.COM

Hravý potisk i k podpatkům

Úzké kalhoty jsou v posledních letech o něco modernější než volnější varianty. Ženy s krásnými křivkami se mohou radovat, neboť konečně světu ukáží svoje vypracované nohy a pevné pozadí. Kalhoty si většina žen kupuje ve střídmějších variantách, kdy jim i výraznější barva připadá trochu „moc“ a často proto raději volí obyčejnější verzi. Potisky se však ale netýkají jen triček a mikin, proto se nebojte úzkých kalhot z výraznými motivy, které se skvěle hodí k jednoduchému topu a vysokým podpatkům. Doplňkem nemusí být vždy drahý šperk nebo luxusní kabelka, ale zrovna netradiční kalhoty. Tento model koupíte na e-shopu ASOS.COM za 660 korun.

Autor: ASOS.COMAutor: ASOS.COM

Uvolněte se

Ne každému jsou upnuté kalhoty pohodlné a navíc nutno podotknout, že v některých případech jsou vzdušnější materiály lepší volbou. V letních dnech, kdy jsou takřka tropické teploty, vám kožené kalhoty příliš vyhovovat nebudou. Oproti tomu tento model sněhově bílé barvy bude nejenom komfortní, ale také trendy a spolu s podpatky velmi sexy. Kalhoty koupíte na e-shopu NASTYGAL.COM za 1 690 korun.

Autor: NASTYGAL.COMAutor: NASTYGAL.COM

Článek Kalhoty, to nejsou jen džíny... byl publikován 30. prosince 2015 v 19.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...