Šperky - jaké nosit denně, na rande nebo na ples?

Tagy:  hodinky, řetízek, prsten, náušnice, móda, klenoty, nakupování, e-shop, eshop

Sponzorované odkazy:

Šperky - jaké nosit denně, na rande nebo na ples?

Šperky jsou slabostí snad každé ženy a i když některé tvrdí opak, jistě nosí alespoň decentní náušnice a nepohrdnou ani luxusními hodinkami k narozeninám. Ženy se prostě a jednoduše rády parádí a vše, co je z drahých kovů, kamení, co se třpytí, blýská a leskne, je pro ně jako dokonalý magnet. Šperky jsou také něčím, co dokáže každý outfit pozvednout a dodat mu onu pomyslnou třešničku na dortu. Připadá vám košile příliš obyčejná? S broží už nikoli! Jako šperky jsou ideální na běžné denní nošení, na rande, na ples nebo na party? Nevíte? My vám poradíme!

Ozdobte si dekolt

klenoty na krk jsou obvykle doménou plesů a jiných společenských záležitostí, nicméně i přes den můžete nabýt dojmu, že vašemu svetříku něco chybí. Jednoduchý outfit skvěle doplní jemný šperk značky Michael Kors, který je pozlacený a hodí se jak do výstřihu, tak na oděv. K tomuto kousku seženete také náušnice, náramek nebo prsteny, takže si postupně můžete vytvořit celou sadu. Řetízek MK koupíte na e-shopu REVOLVECLOTHING.COM za 3 105 korun.

Autor: REVOLVECLOTHING.COMAutor: REVOLVECLOTHING.COM

Hurá na ples

Některé plesy jsou předváděním drahých šperků a luxusně spraveného make upu, takže je velmi důležité, jak si s výběrem outfitu dáte záležet. Pokud máte luxusní šaty, rozhodně byste je neměly ničit obyčejnou a lacinou bižuterií, pakliže si hodláte obléci levnější šaty z konfekce, můžete je naopak pozvednout díky dražším šperkům, které si nemusíte nutně kupovat, ale třeba jen vypůjčit. Ke koktejlovým šatům, ale také ke stylové večerní róbě se skvěle hodí vyčesaný drdol a tyto výrazné náušnice značky Lulu Frost, které koupíte na e-shopu LANECRAWFORD.COM za 7 820 korun.

Autor: LANECRAWFORD.COMAutor: LANECRAWFORD.COM

Luxus, který poznáte

Nikomu by v klenotnici neměly chybět hodinky, které jsou nejenom velmi praktické, ale také se staly módním trendem, který oživí kombinaci džínů, tenisek a mikiny a stejně tak kalhotový kostým a pouzdrové šaty. hodinky by však mely být vždy kvalitní, neboť jedině tak vám vydrží dlouhé roky a stále budou „šlapat“ jako nové. Pokud ještě žádné lepší hodinky nemáte nebo do nich plánujete investovat, vsaďte na luxusní značku Channel, která přichází se zbrusu novou kolekcí, která vás naprosto uhrane. Více informací hledejte například na e-shopu NEIMANMARCUS.COM. Hodinky pak můžete nosit prakticky denně a být tak stále za dámu, co má styl.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Na rande vždy jemně

Každá žena si před schůzkou dává velmi záležet na svém vzhledu, obzvláště jedná-li se o rande první, kdy chce každý co nejvíc zaujmout a budoucího partnera oslovit. Muži však vždy preferují spíše přirozenost, proto pozor na výrazné líčení, nepřirozeně načesané vlasy a spoustu šperků. Kombinace toho všeho by byla spíše kontraproduktivní. Přemýšlíte, jaký šperk zvolit na rande s vysněným mužem? vyberte si jemný šperk v podobě prstenu, který zdůrazní krásné prsty a pěstěné nehty. Cena prstenu je na e-shopu SAKSFIFTHAVENUE.COM 4 599 korun.

Autor: SAKSFIFTHAVENUE.COMAutor: SAKSFIFTHAVENUE.COM

Článek Šperky - jaké nosit denně, na rande nebo na ples? byl publikován 1. ledna 2016 v 13.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...