Jakými šperky ohromit na Valentýna? Máme pro vás 5 tipů

Tagy:  doplňky, bižuterie, valentýn, klenoty, nákup, e-shop, svátek, láska

Sponzorované odkazy:

Jakými šperky ohromit na Valentýna? Máme pro vás 5 tipů

Valentýn je svátek všech zamilovaných a ač se nejedná o typický český svátek, nýbrž pochází ze Spojených států amerických, rádi jej přijímáme za svůj. Zatímco některé zahraniční svátky oslavují určité události, které se týkají dané země, nikoli České republiky, zamilované páry jsou na celém světě a nespočet jich najdeme také na našem území. Proč tedy svátek lásky neoslavit, když je k němu 14. února každoročně příjemná příležitost? Pokud plánujete s partnerem vyrazit na romantickou večeři nebo si chcete udělat pohodlí doma, určitě byste se měli obléknout slavnostněji a chybět by neměly ani krásné šperky. Pokud ještě nemáte nic pořízeného a nechcete se objevit v kouscích s loňského roku, máme pro vás pár krásných tipů…

Náušnice jsou módním doplňkem a šperkem, který vlastní drtivá většina žen. Některé si potrpí na spousty kousků, které mění dle nálady a kombinují je s příslušným outfitem. Jiné zase naopak sází na klasiku a vystačí si s jedním párem kvalitních náušnic. Pokud si chcete pořídit něco s Valentýnskou tématikou, co ale užijete i na běžné denní nošení, pořiďte si tyto krásné zlaté náušnice značky Nadri, které jsou jemné, ženské a praktické. Jejich cena je na e-shopu NORDSTROM.COM 1 040 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

V posledních letech se rozmohl trend s překrásnými šperky Pandora, které jsou nejenom symbolem luxusu a jakéhosi přepychu, ale také originality. Vzhledem k tomu, že si jednotlivé komponenty náramku můžete sestavit zcela sami, každá žena tak vlastní jedinečný kousek přesně podle vlastních představ. Sestavte si originální náramek na svatého Valentýna, a to ze speciální kolekce srdíček a zamilovaných motivů. Více informací zjistíte na e-shopu TRADESY.COM, kde také komponenty seženete za skvělé ceny.

Autor: TRADESY.COMAutor: TRADESY.COM

Klasické zlato a stříbro nikdy nevyjdou z módy. V posledních letech jsou ale neuvěřitelným trendem kousky z růžového zlata, které jsou jemné, ženské a velmi romantické. Pro Valentýnský večer zkrátka jako stvořené. Pokud vám šperky z růžového zlata doposud chybí, podívejte se na novinky světově známé a populární značky Michael Kors, který se specializuje nejenom na originální šperky, ale také na kabelky a módu jakožto takovou. Skvělou volbou je například tento masivnější náramek, který seženete na e-shopu LORDANDTAYLOR.COM již za skvělých 2 020 korun.

Autor: LORDANDTAYLOR.COMAutor: LORDANDTAYLOR.COM

Ne všechny ženy jsou zastánci výrazných šperků, luxusních kousků a prvoplánových značek. Pakliže nechcete jít s davem a naopak plánujete táhnout proti proudu, pak se zaměřte na stylové a retro kousky značky JandS Jewellery, které jsou jedinečné, nápadité a díky pestrým barvám a pastelovým odstínům nositelné také na běžné denní nošení nebo v létě, kdy ladí s opálenou pokožkou. Podívejte se na nabídku e-shopu NOTONTHEHIGHSTRE­ET.COM, kde najdete spoustu krásných kousků již od 799 korun.

Autor: NOTONTHEHIGHSTREET.COMAutor: NOTONTHEHIGHSTREET.COM

Článek Jakými šperky ohromit na Valentýna? Máme pro vás 5 tipů byl publikován 9. února 2016 v 19.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...