Objevte kouzlo zázračných tělových másel

Tagy:  tělové máslo, tělo, pokožka, kůže, jemnost, hebkost, nakupování, e-shop, eshop, kosmetika

Sponzorované odkazy:

Objevte kouzlo zázračných tělových másel

Pokožka těla i obličeje je velmi citlivá a potřebuje speciální péči. Zatímco na obličej si nanesete krém proti vráskám, akné nebo hydratační variantu, tělo je třeba vyživovat do hloubky a ideálně za pomocí mastnějších textur a vitamínů. Ať už máte pokožku těla sušší, smíšenou nebo matnou a bez lesku, skvělou volbou a zázračným pomocníkem jsou rozhodně tělová másla. Ta pokožce dodají potřebný jas a lesk, vyživí každou její buňku a ruce, nohy, břicho, záda i šíje budou na dotek neuvěřitelně hebké a jemné. Vyberte si to nejlepší tělové máslo pro vás a buďte mu věrni po zbytek života.

Jistě jste již nesčetně krát slyšeli o produktech značky Body shop a dost možná jste i narazili na stejnojmenné prodejny s kosmetickými výrobky pro tělo a obličej. Body shop si zakládá na přírodních přísadách a používá jen ty nejkvalitnější suroviny a substance, které ocení i alergici anebo lidé s intolerantní pletí. Chemická složení mohou pokožku značně poškodit, proto se snažte si vždy vybírat přírodní produkty, ideálně bez zbytečných chemických přísad a směsí. Jedním z nich je například jahodové tělové máslo od Body shop, které zvláční i tu nejsušší pokožku a dodá ji neodolatelnou hebkost. Cena tělového mléka je na e-shopu OVERSTOCK.COM 420 korun.

Autor: OVERSTOCK.COMAutor: OVERSTOCK.COM

Když je řeč o kosmetice, značka Clinique ve výčtu samozřejmě nesmí chybět. Francouzská značka se vyznačuje klinicky testovanými výrobky, které jsou vhodné pro všechny typy pleti, ať už trpíte akné, mastnou či smíšenou pletí, máte neustále zarudlý šupinatá místa anebo jste citliví prakticky na cokoliv. Nové tělové máslo značky Clinique je jednak testováno na každém typu pleti, ale především má schopnost obnovy buněčné struktury hluboko v tkáni, což způsobí dokonalou hydrataci a ozdravu i velmi vysušené a poškozené pokožce- Tělové máslo pořídíte v prodejnách Clinique anebo na e-shopu NEIMANMARCUS.COM za 710 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Jaro se pomalu probouzí k životu a než se nadějete, budou vysoké teploty a vy budete chodit v odhalených modelech. Nikdo nechce ukazovat svoji bledou pokožku, proto je již v polovině března na místě, pořídit si tónující tělové mléko nebo máslo, které pokožce dodá příjemnou barvu. Toto tělové máslo jednak dodá krásný odstín, ale zároveň skvěle vyživuje do hloubky, takže bude pokožka navíc vláčná a jemná. Cena tónujícího tělového másla je na e-shopu NORDSTROM.COM 720 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Toužíte se dotknout své pokožky a cítit sametovou hebkost, jemnost a vláčnost? Pak je přesně pro vás stvořeno tělové máslo Tatcha, obohacené o esenciální oleje a hydratační složky. Jemná napěněná textura se skvěle nanáší, ještě lépe roztírá a na těle nezanechává mastný film, který by vám bránil v oblékání nebo zapříčinil nepříjemné lepení. Balení je navíc velmi atraktivní, čili slouží také jako dekorace do koupelny. Cena tělového másla Tatcha je na e-shopu SEPHORA.COM 1 999 korun. V prodejnách Sephora jej seženete za vyšší cenu.

Autor: SEPHORA.COMAutor: SEPHORA.COM

Článek Objevte kouzlo zázračných tělových másel byl publikován 17. března 2016 v 19.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...