Sundejte kozačky a obujte tenisky!

Tagy:  tenisky, obuv, doplňky, móda, značky, nakupování, eshop, e-shop, jaro

Sponzorované odkazy:

Sundejte kozačky a obujte tenisky!

Za zimou již co nevidět budete moci udělat tlustou čáru a alespoň na půl roku se opět rozloučit s teplými kozačkami. Ty jsou pro podzim a zimu samozřejmě ideální, ale ruku na srdce, zda už jich nemáte po vleklých mrazech a zasněžených dnech tak trochu dost. Kdo by se netěšil na jaro s jeho krásnými dny plnými blankytně modré oblohy a příjemných teplot, které svádí k nošení výrazných barev a kreativních modelů. Zapomeňte pro několik dalších měsíců na kozačky a obujte si stylové tenisky.

Pro jarní sezónu jsou naprosto typické květiny a vše, co pučí a voní po tulipánech, narciskách a růžích. Jakmile si na jaře obléknete cokoliv květovaného, prakticky nemůžete šlápnout vedle. Co takhle ale pořídit si originální tenisky s potiskem květin? tento model je jedinečný sám o sobě a skvěle se hodí jak k vyšisovaným džínám, tak k jednoduchým bílým kalhotám nebo zajímavé pouzdrové sukni. Cena tenisek je na e-shopu BARNEYS.COM 2 040 korun.

Autor: BARNEYS.COMAutor: BARNEYS.COM

Když se řekne jaro, pravděpodobně si představíte směsici barev, které se navzájem dokonale doplňují a tvoří spolu skvělou symbiózu. Trendem letošního jara jsou opět barvy pastelové, a to ideálně jemná růžová, tyrkysová, limetková, meruňková a mentolová. Všechny tyto barvičky najdete na úchvatných teniskách značky Sophia Webster, které jsou pro jaro jednoduše stvořené. cena tenisek je na e-shopu LANECRAWFORD.COM 8 755 korun.

Autor: LANECRAWFORD.COMAutor: LANECRAWFORD.COM

Ne každý jarní den je plný sluníčka a příjemného rozpoložení a jak to tak v České republice bývá, budete se moci těšit i na pořádnou várku dešťů, přehánět a studených teplot. A právě z toho důvodu není dobré vlastnit pouze světlé tenisky, které jsou vhodné do sucha. Obstarejte si, nejenom pro pochmurné dny, tenisky z nové kolekce Nike, které jsou nápadité a i přes šedou barvu velmi poutavé. Jejich cena je na e-shopu NET-A-PORTER.COM 2 430 korun.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Každému ročnímu období v oblasti módy vévodí několik barev nebo dokonce převládá jeden odstín a pro letošní jaro je jednou z těch TOP barviček rozhodně mentolová. Zajímavý a netradiční odstín zelené sluší brunetkám i blondýnkám a skvěle se doplňuje jak se světlými, tak s tmavými barevnými kombinacemi. Zdánlivě extravagantní a nepříliš hodící se tenisky jsou rázem skvělou univerzální volbou pro každodenní nošení. Cena těchto Nike tenisek v mentolové barvě je na e-shopu MYTHERESA.COM 2 665 korun.

Autor: MYTHERESA.COMAutor: MYTHERESA.COM

Army barvy jsou opět dalším módním prvkem, který je jednu sezónu in a tu další o něm neslyšíte. Letos se však jaro nese ve znamení maskáčových motivů, proto si pořiďte nejenom tenisky, ale také kalhoty nebo bundu, které se rázem stanou ústředním prvkem outfitu. Tyto stylové army tenisky Air Max koupíte na e-shopu BARNEYS.COM za super cenu 3 600 korun.

Autor: BARNEYS.COMAutor: BARNEYS.COM

Článek Sundejte kozačky a obujte tenisky! byl publikován 22. března 2016 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...