Jaro je tu a spolu s ním i nové trendy

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, móda, nakupování, model, trendy, eshop, e-shop, jaro, bundy, saka, džíny

Jaro je tu a spolu s ním i nové trendy

Jaro je, stejně jako každý rok, plné krásných nových trendů, které oplývají barvami z celé palety, zajímavými tvary, vzory a ještě poutavějšími materiály. Zatímco zima se každoročně nese v duchu tmavších a zemitých odstínů, jaro je opět prototypem optimismu, energie a dobré nálady. Většina lidí se nakupování oblečení a doplňků přes zimu příliš nevěnuje, neboť nemá chuť ani náladu na pořizování zimních kabátů a teplých sněhulí. O to víc byste se v doplňování šatníku měli vyřádit právě na jaře. A jaké jsou nové, žhavé trendy? Podívejte se na módní e-shopy, čerpejte inspiraci a obstarejte si stylové kousky za skvělé ceny.

Buďte originální i praktické

Hitem letošního jara jsou beze sporu opět pastelové a světlé barvy, které se skvěle hodí ke kvetoucím stromům a blankytně modré obloze, která je pro jarní dny typická. Svoji pozornost byste rozhodně měli zaměřit na růžovou a pudrovou, které sluší jak blondýnkám tak brunetkám a dokonale se hodí k džínám a rovněž k černým leginám nebo šatům jednoduchého střihu i barvy. Chcete-li si pořídit opravdu originální kousek, který vám bude každá žena závidět, vsaďte na kabát ve světlé barvě s šedými pruhy, jež využijete v teplejších dnech a spolu se šátkem nebo šálou poslouží i v případě chladnějšího počasí.

Pořiďte si originální kabát na jaro, autor: answearPořiďte si originální kabát na jaro, autor: answear

I když možná módu milujete a potrpíte si na nevšední modely, které jen tak každý nesežene a ve svém šatníku nevlastní, i přesto byste ve své výbavě měli mít alespoň jeden univerzální kousek, který můžete obléknout prakticky kdykoliv a téměř k čemukoliv. Řeč je například o praktickém trenčkotu, jež patří mezi „must have“ kousky každé skříně, a to nejenom té dámské. Pakliže vám jednoduchý trenčkot v béžovém provedení přijde fádní a už tak trochu okoukaný, vsaďte na trendy královskou modř, která z módy jistě nevyjde a navíc je vhodnou barvou i na podzim.

Trenčkot by měla vlastnit každá žena, autor: answearTrenčkot by měla vlastnit každá žena, autor: answear

Buďte oversized

Klasické sako by pro každou ženu mělo být naprostou samozřejmostí, a to i v případě, zaměřuje-li se výhradně na sportovní módu. Možná netrávíte denně hodiny v kanceláři nebo na úřadě, ale jakmile budete potřebovat navštívit soud, dostavit se na velmi formální událost nebo společenskou akci, jednoduché sako je vždy skvělým společníkem. Černé vypasované sáčko nikdy neurazí, ale po tolika letech jeho kralování ani příliš nenadchne. Buďte jedineční, nevšední a držte krok s módou letošního jara a pořiďte si trendy oversized dámské sako, které v kombinaci s úzkými kalhoty a vysokými podpatky bude vypadat naprosto skvěle. Bílá barva je navíc aktuální záležitostí, proto se její výstřednosti v žádném případě nemusíte obávat.

Oversized saka jsou letos v kurzu, autor: answearOversized saka jsou letos v kurzu, autor: answear

Sexy džíny 3× jinak

Džínovina je naprosto nesmrtelným prvkem, který byl aktuální před desítkami let, neustále se drží na vrcholu a se vší pravděpodobností bude aktuální i za dalších padesát, ne-li dokonce sto let. O oblíbenosti tohoto materiálu svědčí také fakt, že kolem sebe na ulicích denně potkáte tisíce lidí, kteří mají na sobě džíny v nejrůznějších podobách, od těch nejjednodušších, přes roztrhané až po velmi netradiční modely. Džíny jsou zkrátka něco, bez čeho nelze existovat. A jaké kousky by ve vaší skříni neměly chybět? Pro každou příležitost, vyjma plesů a velmi formálních záležitostí, jsou ideální úzké slim jeans tmavé barvy, jež opticky prodlouží nohy a snesou jak elegantní tuniku, tak volnější sportovní mikinu. Pak jsou zde také oblíbené boyfriend jeans volnějšího střihu a s povoleným sedem, které jsou neuvěřitelně pohodlné a záleží čistě na vás, zda je zkombinujete s teniskami anebo jim pomocí podpatků dodáte sexy look. A do třetice využijete i džíny jiných barev jako je šedá, béžová nebo třeba vínová.

Úzké džíny prodlouží postavu, autor: answearÚzké džíny prodlouží postavu, autor: answearS boyfriend dřínami můžete být uvolněné i sexy zároveň, autor: answearS boyfriend dřínami můžete být uvolněné i sexy zároveň, autor: answearDžíny nemusí být jen v barvě denimu, autor: answearDžíny nemusí být jen v barvě denimu, autor: answear

Článek Jaro je tu a spolu s ním i nové trendy byl publikován 11. dubna 2016 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...