Růžový outfit - nemusíte vypadat jako Barbie

Tagy:  móda, nakupování, eshop, e-shop, ženy, jaro, barvy, trendy, styl

Sponzorované odkazy:

Růžový outfit - nemusíte vypadat jako Barbie

Růžovou barvu si mnoho žen, mužů, ale i dětí spojuje s panenkou Barbie, která se do této barvy často stylizovala a stala se pro růžovou jakousi ikonou. Růžová barva totiž na většinu lidí působí sladkých, nevinným a roztomilým dojmem, který je mnohdy sladší než cukrová vata. Ovšem k jaru výrazné a pastelové barvy neodmyslitelně patří a spolu s nimi také zmiňovaná růžová. Vyberte si takové kousky, které vám sednou, budou lichotit vaší postavě a pokud zvolíte vhodný tón a kombinaci se zbytkem outfitu, rozhodně nemusíte vypadat jako panenka od Matela.

Růžová i pro rebelky

Nikdy by vás nenapadlo, že právě růžová barva může být vhodnou variantou pro rebelky a milovnice spíše kožené módy a zajímavých potisků? Pak jste pravděpodobně doposud neviděli takové šaty, jaké jsou právě tyto od značky Kamarrah. Šaty jsou volnějšího „tričkového“ střihu, který sluší štíhlým ženám a dívkám, ale také dokáží zakrýt špíčky, proto si je může obléknout prakticky kdokoliv. Trendy animální vzory jsou v kurzu a pokud k jemné růžové oblečete koženou bundu, koženou kabelku a černé tenisky nebo sandále, budete rázem za módní ikonu.

Autor: NIGHTOWL59Autor: NIGHTOWL59

S džínovinou jako dokonalý pár

Džínovina je látkou, která byla, je a vždy bude v kurzu. Džíny má doma ve své skříni snad každý a většina lidí na jejich univerzálnost a komfort nedá dopustit. Džínovina by vás měla samozřejmě obklopovat také na jaře, kdy ji ideálně laďte se světlými a pastelovými tóny, díky kterým bude každá džínový kousek působit jemnějším a přívětivějším dojmem. Pokud se chystáte koupit nové džínové šortky, vezměte si k nim do kompletu také jemnou růžovou mikinu, psaníčko nebo tenisky.

Autor: JOVANA-P-COMAutor: JOVANA-P-COM

Růžová a výrazné barvy

Světlá růžová je pomerně univerzální a všestrannou barvou, kterou můžete kombinovat obdobně jako třeba béžovou. Hodí se tak jedna ke zmiňované džínovině a kůže, ale také k jiným výraznějším barvám, které utlumí a dodá jim elegantnější nádech. Vyzkoušejte například neotřelou kombinaci jemné růžové a výrazné modré. Ideální volbou je kontrast v podobě kabelky a šatů, kde se bude mísit jak růžová, tak modrá.

Autor: BEEBEELY-LOOKAutor: BEEBEELY-LOOK

Přírodní barvy hrají prim

Přírodní barvy jsou opět aktuálním tématem a kdy jindy, než právě na jaře, kdy všechno kvete a bují, byste si měli pořídit kousky v hnědé, béžové a khaki barvě? K takovým tónům se pak ideálně hodí právě jemná růžová, která outfitu dodá punc exkluzivity a ženskosti. Vyměňte nic neříkající béžovou kabelku a sako za růžové modely a rázem získáte neotřelý a velmi originální outfit do města či do práce.

Autor: BOXTHOUGHTSAutor: BOXTHOUGHTS

Ano pro etno

Etno kousky jsou i letošní jaro a léto neuvěřitelně v kurzu, a to hned v několika barevných variantách a kombinacích, které ženám neuvěřitelně sluší. Pokud nechcete být obyčejné, vyberte si nápadité etno šaty s růžovými a červenými akcenty, které laďte se stejnobarevnými doplňky, včetně bižuterie.

Autor: M-ZINETAAutor: M-ZINETA

Článek Růžový outfit - nemusíte vypadat jako Barbie byl publikován 21. dubna 2016 v 21.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...