Doplňky na jaro? Tyto 4 kousky musíte mít!

Tagy:  móda, nakupování, eshop, e-shop, dámská móda, trendy, barvy, jaro, léto

Sponzorované odkazy:

Doplňky na jaro? Tyto 4 kousky musíte mít!

Jarní móda se od té zimní liší nejenom co do barev, ale také motivů a především materiálů. Vše je rázem lehčí, vzdušnější, příjemnější a samozřejmě barevnější. Na jaře se rovněž neobejdete bez doplňků, které jsou třešničkou na dortu každého outfitu, ať už jdete do práce nebo jen tak na procházku do města. Pokud nevíte, jaké doplňky a šperky si pořídit do krásných slunečných dní, pak se nechejte inspirovat novinkami ze světových e-shopů a budete naprosto nadšeni.

V době, kdy sluníčko neustále praží a na nebi není prakticky jediný mráček se samozřejmě nemůžete pohybovat bez brýlí, které jednak chrání váš zrak, ale rovněž slouží jako stylový doplněk pro každý outfit. I brýle podléhají každoročním trendům, proto si s těmi, co jste si kupovali před lety, dnes již nevystačíte. Pro letošní sezónu odložte klasické pilotky a zaměřte se na tento druh brýlí, které jsou nadčasové a nosit je můžete jak ke sportovní mikině tak k elegantnímu saku. Cena brýlí je na e-shopu FORWARDBYELYSE­WALKER.COM 2 988 korun.

Autor: FORWARDBYELYSEWALKER.COMAutor: FORWARDBYELYSEWALKER.COM

Vzhledem k jarnímu počasí, které například v květnu může značně připomínat léto, je třeba myslet prakticky a doplňky volit také účelově. Chybět by vám v šatní skříni proto rozhodně neměl klobou, a to ideálně v lehkém vzdušném provedení, které nebude mastit vlasy a zatěžovat pokožku svojí neprodyšností. Stylové klobouky v příjemných světlých barvách, které ladí prakticky ke všemu najdete na e-shopu NORDSTROM.COM, a to již od příjemných 899 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Léto se kvapem blíží a spolu s ním také krásná opálená pokožka, která sluší naprosto každému a díky které si budete po celé jaro a léto připadat neuvěřitelně sexy. Bronzového zbarvení kůže by byla veliká škoda nevyužít, proto se zaměřte na její zdůraznění. Pořiďte si moderní zlatá tetování, která se dokonale hodí na dovolenou, ale také jako vhodný módní doplněk k šatům nebo jinému letního outfitu. Cena tetování je na e-shopu CHOIES.COM 120 korun.

Autor: CHOIES.COMAutor: CHOIES.COM

Každý člověk má dnes již mobilní telefon a jiné elektronické předměty jako je například tablet nebo ipod. A protože je nosíte neustále u sebe a několikrát denně je necháte na obdiv svému okolí, zároveň se stávají vaším módním doplňkem a nedílnou součástí vaší osoby. Doveďte tento detail k naprosté dokonalosti a obstarejte si stylová pouzdra na elektroniku a jiné obaly, které budou přesně korespondovat s vaším stylem anebo jednoduše s ročním obdobím. Co říkáte například na tento roztomilý kousek s ovocem? Jahody jsou symbolem léta, proto právě s tímto obalem rozhodně nic nezkazíte. Cena obalu na telefon je na e-shopu SHOPBOP.COM 850 korun.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Článek Doplňky na jaro? Tyto 4 kousky musíte mít! byl publikován 28. května 2016 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...