5 outfitů, ve kterých v červnu zazáříte

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, móda, nakupování, model, trendy, eshop, e-shop, léto, červen

Sponzorované odkazy:

5 outfitů, ve kterých v červnu zazáříte

Červen se nese v duchu krásných teplých dní, ve kterých by byla škoda nosit tmavé odstíny a nic neříkající barvy. Naopak se zaměřte na výrazné a pastelové barvy, které vás dokonale rozzáří a dodají vám sty a šmrnc. Moderních barev je v tomto roce nekonečně mnoho a ve fantazii se meze nekladou, proto se nebojte být kreativní a kombinovat. A že nevíte jak? Podívejte se na těchto 5 exkluzivních outfitů, které vám dodají dostatek inspirace pro celé léto.

Růžová a lososová hrají prim

Růžová je překrásnou ženskou barvou, které se mnoho dam straní. Ovšem není růžová jako růžová a některé odstíny jsou velmi jemné, decentní a dokonale dotvářejí jiné barvy. Podívejte se například na krásnou souhru těchto odstínů. kde hraje prim pastelová růžová, pudrová a překrásná lososová. Tyto barvy navíc můžete následně kombinovat i s jinými barvami, čili si obstaráte poměrně variabilní kousky do své sbírky.

Autor: DGANNAAutor: DGANNA

Květy v chladnějším provedení

Naprosto typickým jarním a letním motivem jsou přirozeně květy a vše, co je květinové a jakkoliv rostlinné či živé. Tyto motivy jsou zkrátka pro sezónu tradiční a pravděpodobně tomu nikdy nebude jinak. Letos je navíc můžete vyzkoušet v trochu netradičním podání, a to spolu s chladnějšími barvami jako je například tato jemná modrá. Kratší top s květy se navíc dokonale hodí k volnějším kalhotám do zvonu.

Autor: JESUISUNLAPINAutor: JESUISUNLAPIN

Námořnická trochu jinak

Námořnické motivy jsou v létě samozřejmě také v kurzu, a to zpravidla každoročně. Tradičně se však objevují v kombinacích modré, bílé a červené, které jsou sice příjemné, ale tak trochu prvoplánové. Co kdybyste však tradiční červenou vyměnili například za výraznou oranžovou? Námořnický outfit náhle dostane zcela jiný a nápaditý rozměr, kterým jistě zaujmete v práci i na party.

Autor: SISAEZAutor: SISAEZ

Barevně bez barev

Barevné kombinace a výrazné odstíny samozřejmě nesedí každému a jsou ženy které nedají dopustit na klasickou a jednoduchou eleganci v podobě bílé a černé, které jsou spolu naprosto úchvatné a především nesmrtelné. Pokud se barvami nechcete obklopovat každý den, obstarejte se výrazné bílé kalhoty se zajímavou aplikací a oversized černé sako nebo vestu. Takto budete v kanceláři za hvězdu a módní ikonu.

Autor: STELLAASTERIAAutor: STELLAASTERIA

Neonky a zase neonky

Neonové barvy byly v kurzu již několik let zpátky a letos se opět vracejí, avšak v trochu jiné podobě. Místo extrémně výrazné červené a fosforově žluté je nyní na scéně neonová zelená, která má své kouzlo a sluší jak brunetkám, tak jemným blondýnkám. Vyzkoušejte netradiční asymetrickou sukni nebo třeba kabelku.

Autor: KATJUNCICAAutor: KATJUNCICA

Článek 5 outfitů, ve kterých v červnu zazáříte byl publikován 23. června 2016 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...