V čem vyrazit na party? Máme pro vás 5 skvělým tipů

Tagy:  outfit, dámské oblečení party, večírek, doplňky, barvy, motivy

Sponzorované odkazy:

V čem vyrazit na party? Máme pro vás 5 skvělým tipů

Večírky a nejrůznější společenské akce jsou přirozenou součástí každého života a málo kdo je alespoň jednou za čas neabsolvuje. Obzvláště, pokud pracujete ve větší společnosti, firemní akci nebo posezení s přáteli se jednoduše nevyhnete. Otázkou samozřejmě pokaždé zůstává, co si obléknout, abyste vypadali skvěle, zaujali a měli na sobě, pokud možno, originální outfit. Máme pro vás hned 5 skvělých tipů, které vás okouzlí na první pohled.

Letošnímu jaru a létu opět vévodí pastelové barvy a pokud módu alespoň trochu sledujete, pak jste si stačili všimnout, že jsou všude kolem vás a prakticky v každé výloze butiku nebo celého obchodního domu. Pakliže se chystáte na party, nemusíte se vůbec bát tyto pastelové barvičky kombinovat spolu. Je libo kanárkově žlutá a k ni jemná modrá a dokonce fialová? Ve fantazii se meze nekladou a vy budete vypadat úchvatně.

Autor: LOVEPASTELAutor: LOVEPASTEL

Samozřejmě fakt, že jsou pastelové barvy opět trendy ještě neznamená, že je budete nosit každý den. V kurzu jsou stále barvy jemné a přírodní, proto zaujmete i v krásném béžovém nebo šedém overalu zajímavého střihu a kvalitního materiálu. A pokud k němu dodáte ještě boty a kabelku v metalickém provedení s jemnými doplňky a aplikacemi, stanete se hvězdou večera.

Autor: ALDINNAAutor: ALDINNA

Trend, který pravděpodobně nikdy nemůže omrzet a vyjít zcela z módy je kůže. Tento materiál je neustále žádaný, a to dokonce po celý rok. Na podzim a v zimě oceníte kožené kalhoty a bundy či kabáty, po celý rok se hodí kožené kabelky a samozřejmě obuv a co je žhavým trendem, jsou kožené sukně s reliéfem. A pokud k nim oblečete přiléhavý top v pastelové barvě, máte vyhráno.

Autor: POKADOLLAutor: POKADOLL

Chcete přijít na party a od samého začátku zářit jako hvězda a být středem pozornosti nejenom na parketu? Pak se samozřejmě neobejdete bez flitrů a výrazných barev, kterou jsou zárukou toho, že si vás všimne každý muž a také každá žena. Podívejte se například na kolekci značky Mangara, kde seženete koktejlové šat v zajímavém provedení a s barevnými flitry a kamínky.

Autor: SHANEEEEEAutor: SHANEEEEE

Není party jako party a jsou akce, na kterých musíte vypadat exkluzivně a elegantně. Pro tyto příležitosti jsou vhodnou variantou šaty áčkového střihu se zajímavým řasením a výrazným svrchním dílem. Pokud zkombinujete lesklé materiály a metalické barvy, máte postaráno a model roku.

Autor: MOLLY2222Autor: MOLLY2222

Článek V čem vyrazit na party? Máme pro vás 5 skvělým tipů byl publikován 20. června 2016 v 14.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...