5 kousků, které vám v červenci nesmí chybět

Tagy:  móda, nakupování, eshop, e-shop, dámská móda, trendy, barvy, červen, léto

Sponzorované odkazy:

5 kousků, které vám v červenci nesmí chybět

Letní móda je plná barev, vzorů, motivů, květin a jednoduše všeho, co vás rozzáří a dodá jiskru. Zapomeňte na fádní odstíny nebo na černobílou klasiku a sáhněte po výrazných kouscích, které v létě zkrátka letí. Pokud máte poct, že je vaše skříně zaplněná nic neříkajícími kousky, nechte se inspirovat a pořiďte si nové modely, které budou pro léto jako stvořené. Je libo stylové sandálky nebo pestrobarevnou kabelku? V tomto období je povoleno cokoliv.

Sandálky plné barev

Léto je skvělé už jenom proto, že nemusíte neustále nosit tenisky nebo jinou uzavřenou obuv a většinu dní naopak užijete boty s otevřenou špičkou nebo sandálky na mnoho způsobů. Ty mohou být ve formě střevíčků na vyšším podpatku nebo platformě, ale rovněž jako pásková varianta bez podpatku, která je velmi komfortní. Podívejte se na novou kolekci značky HM, která vás jistě zaujme. Tyto sandále plné barev pořídíte na e-shopu HM.COM již za skvělých 335 korun.

Autor: HM.COMAutor: HM.COM

Pastelky v podání kabelky

Na co v létě rozhodně nesmíte zapomenout, jsou pastelové barvy, kterými se to letošní sezónu jenom hemží. Pastelové barvy jsou jemné, decentní, variabilní a hodí pro všechny typy žen, čili i vám budou velmi slušet. Noste pastelové barvy v podobě topů, kalhot, šat, šortek, ale také si obstarejte stylové psaníčko a boty, které společně budou dokonale ladit. Tuto kabelku seženete na e-shopu SHOPBOP.COM za 1 254 korun.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Broskvová jako hit léta

Každoročně jsou v kurzu určité barvy a ani letos tomu není jinak. Na co se v létě rozhodně zaměřte, je broskvová barva, která by ve vašem barevném šatníku neměla chybět. Broskvový odstín je příjemný, energizující a dokonale padne blondýnce i brunetce. Pořiďte si například tuto úchvatnou broskvovou kabelku, která ladí s džínami i kostýmem. Cena kabelky je na e-shopu BLOOMINGDALES.COM 8 282 korun.

Autor: BLOOMINGDALES.COMAutor: BLOOMINGDALES.COM

Květy všude kolem

Dovedete si jaro a léto představit bez květinových vzorů? Pokud ano, pak pravděpodobně nemáte tu správnou letní atmosféru. Rostlinné motivy jsou pro toto období zkrátka naprosto typické a tradiční a letos tomu samozřejmě není jinak. Pakliže nemáte ještě květinový top nebo alespoň jednoduché tílko, podívejte se na e-shop WITHCHIC.COM, kde například tento jemný kousek pořídíte již za 435 korun.

Autor: WITHCHIC.COMAutor: WITHCHIC.COM

Jako kanárek

Co letošní rok opět neuvěřitelně letí, je kanárkově žlutá barva, která má své nepopsatelné kouzlo a na opálené pokožce vypadá naprosto skvěle. Zatímco v zimě je právě tato barva naprosto out, v létě ji můžete nosit ve všech možných podobách, a to včetně netradičních módních doplňků. Obstarejte si například tyto trendy kanárkově žluté šaty, které vám budou velmi slušet. Jejich cena je na e-shopu WITHCHIC.COM 435 korun.

Autor: WITHCHIC.COMAutor: WITHCHIC.COM

Článek 5 kousků, které vám v červenci nesmí chybět byl publikován 2. července 2016 v 12.00 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...