Espadrilky - ideální letní obuv

Tagy:  obuv, espadrilky, léto, móda, nakupování, e-shop, eshop, doplňky

Sponzorované odkazy:

Espadrilky - ideální letní obuv

Letní móda je především o volnějších materiálech, vzdušnějších střizích a pohodlné obuvi, která by vám měla dokonale sedět a ve které můžete absolvovat nejenom procházky městem, ale klidně delší trasy. Pokud nechcete při každé příležitosti sáhnout po teniskách nebo sportovních botaskách, pořiďte si stylovou letní obuv, bez které se letošní léto nemůžete obejít. Espadrilky jsou ideální variantou, kterou seženete v mnoha provedení a která se hodí ke kalhotám, džínám, šortkám, ale také k sukním. Tak jaké si pořídíte nyní?

Espadrilky mohou suplovat klasické polobotky a oblíbené slipry, které jsou součástí šatníku prakticky po celý rok. Zatímco v klasických polobotkách z kůže nebo umělé hmoty se budete neuvěřitelně potit, espadrilky jsou látkovou obdobou, která je komfortní a navíc opravdu stylová a vzdušná. Podívejte se na stránky e-shopu SHOPBOP.COM, kde seženete veliké množství espadrilek za skvělé ceny a v úžasných barevných variantách. Co říkáte například na stylovou kanárkově žlutou? Cena těchto bot je na e-shopu SHOPBOP.COM 1 098 korun.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Espadrilky mohou být také elegantní variantou klasických sandálek, které velmi často špatně sedí, tlačí do chodidel a prstů a díky použití nekvalitních materiálů nepříjemně odírají jemnou pokožku. Tomu může být navždy konec, pokud letošní léto sáhnete po praktických espadrilkách. Vybrat si můžete z mnoha barev, a to od jednoduché černé nebo bílé, až po barevné kombinace a vzory. Cena espadrilek v podobě sandálů je na e-shopu NET-A-PORTER.COM 3 111 korun.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Pakliže se nechcete omezovat pouze na nízkou obuv a naopak si potrpíte na vysoké podpatky, které prodlouží vaši chůzi a dodají vám eleganci, zaměřte se na espadrilky na vysokém podpatku. Zatímco klasické lodičky v létě doslova devastují nohy a jsou velmi nepohodlné, espadrilky jsou ergonomické a vaší noze budou sedět i v případě, pokud podpatky prakticky nenosíte. Na e-shopu THEOUTNET.COM najdete modely se šněrováním nebo jednoduchým zapínáním na kotníku. Cena espadrilek na podpatku se pohybuje okolo 1 544 korun.

Autor: THEOUTNET.COMAutor: THEOUTNET.COM

Obuv by měla být dokonalým klenotem a stejně tak, jako může outfit lehce doladit nebo s ní korespondovat, může se stát ústředním prvkem, ke kterému bude směřovat veškerá pozornost. Máte na sobě jednoduché džíny nebo plátěné kalhoty, bílé tílko a obyčejnou kabelku a přemýšlíte, jak svůj outfit pozdvihnout na vyšší úroveň? Pořiďte si espadrilky s tímto orientálním vzorem, který je letošní rok neuvěřitelně trendy a vypadá skvěle za každých okolností. Cena espadrilek je na e-shopu FARFETCH.COM 9 040 korun.

Autor: FARFETCH.COMAutor: FARFETCH.COM

Článek Espadrilky - ideální letní obuv byl publikován 18. července 2016 v 12.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...