Kabelka jako módní doplněk?

Tagy:  kabelka, móda, doplňky, nakupování, e-shop, léto, luxusní kabelka, elegantní kabelka, plesová kabelka, psaníčko

Kabelka jako módní doplněk?

Móda vedle praktických modelů představuje také řadu naprostých zbytečností, které jsou opravdu pouze módní záležitostí. Co však může být užitečným doplňkem a stylovou věcí zároveň, jsou kabelky. Pro naprostou většinu žen je kabelka nepostradatelným společníkem a nejlepší kamarádkou, která denně doprovází do práce, na schůzky, pomůže s nákupem a doladí i ten nejobyčejnější outfit tak, že se z něho rázem stane skvostný model. Kabelka je zkrátka společnicí, na kterou ženy nedají dopustit a mnohé jich potřebují tolik, aby mohly denně oslňovat, jak jim doplněk ladí k lodičkám nebo halence. Milujete kabelky a také razíte teorii, že jich v dámském šatníku nikdy není příliš? Pak je na čase jejich řady zase trochu rozšířit.

Luxusní kabelka jako ta nejlepší investice

Co žena to odlišný vkus a také preference. Některé dámy nedají dopustit na boty a jsou schopny za ně utratit neskutečné sumy. Jiné by si každý den mohly kupovat nové džíny, další zbožňují spodní prádlo a takto bychom mohli pokračovat ještě velmi dlouho až k drahým klenotům. Vyhazovat tisíce korun za trička nebo kalhoty může být riskantní, neboť materiály nejsou vždy kvalitní a nutno myslet také na fakt, že se mění vaše postava. Co je však skvělou investicí, které nebudete nikdy litovat, je koupě luxusní kabelky Valentino. Ta je vyrobena z jakostních materiálů, svým designem je nadčasová a čili stále v kurzu a snadno pozdvihne jakýkoliv outfit na vyšší úroveň. Je libo praktickou kabelu do práce nebo psaníčko, které pouze vezmete do ruky a vyrazíte na oběd nebo večeři?

Pořiďte si luxusní kabelku pro každodenní nošení, autor: bagoloPořiďte si luxusní kabelku pro každodenní nošení, autor: bagolo

Nechte se inspirovat novými trendy

Stejně tak jako každý kus oblečení a obuvi, i kabelky podléhají módním trendům a po letech jednoduše nemusejí být moderní. I přesto, že se trendy stále opakují a retro kousky, kterých jste se možná před lety zbavili, jsou dnes maximálně v kurzu, ne všechny modely najdou své uplatnění po dlouhé roky a tak je třeba repertoár kabelek pravidelně obměňovat a své okolí šokovat novými kousky. Jděte s dobou a nechejte se inspirovat nejenom inovativními tvary, ale také materiály a barvami. Skvělou volbou pro letošní rok jsou elegantní kabelky Tamaris, a to například v metalických barvách, které letí jak v módě, tak rovněž v bytovém designu. Stříbrná kabelka se v létě dokonale hodí téměř ke každému outfitu a zalíbení v ni jistě najdete i v nadcházející sezóně.

Inspirujte se nejnovějšími trendy, autor: bagoloInspirujte se nejnovějšími trendy, autor: bagolo

Plesové kabelky nejenom na ples

Vyjma praktických kousků, které do svých útrob vměstnají kromě nezbytností také nákup, materiály do práce nebo věci na cvičení, by každá žena měla vlastnit ještě pár menších variant na společenské události, večeře a schůzky nejrůznějšího ražení. Zkrátka a dobře jsou akce, na které se větší kabelka nehodí a dokonce by vám překážela. Módní plesové kabelky nejenom na plesy sladíte ke koktejlovým šatům, kostýmu a stejně tak k ležérním džínám a budete za hvězdu na každé události. Černou variantou nikdy nic nezkazíte a pokud chcete doslova zazářit, vsaďte na třpytky, kamínky a netradiční barvy. Kabelka se tak sama o sobě stane šperkem.

Psaníčko využijete na každou společenskou událost, autor: bagoloPsaníčko využijete na každou společenskou událost, autor: bagolo

Článek Kabelka jako módní doplněk? byl publikován 19. července 2016 v 22.30 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...