Satén v podobě šatů aneb jak jej nosit?

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, móda, nakupování, model, trendy, eshop, e-shop, satén, léto

Sponzorované odkazy:

Satén v podobě šatů aneb jak jej nosit?

Satén je materiálem, který se ve světě módy používá již nějaký ten rok a rozhodně jej tedy nelze považovat za novinku. Ovšem když se řekne satén, většina si automaticky představí noční košilku či celkově spací úbor. Satén již ale dávno není jen záležitostí ložnice a dokonale vypadá také v podobě šatů, které můžete nosit na mnoho společenských událostí. Podívejte se na několik krásných saténových šatů které vám jistě budou slušet.

Černé šaty jsou klasikou, která se hodí na jakoukoliv společenskou událost. Pokud chcete na plese, firemním večírku nebo romantické schůzce v luxusní restauraci opravdu zaujmout, vsaďte na černé splývavé saténové šaty, které jsou jednoduché, vzdušné, velmi pohodlné a svým materiálem originální. Cena těchto šatů je na e-shopu INTERMIXONLINE.COM 11 109 korun.

Autor: INTERMIXONLINE.COMAutor: INTERMIXONLINE.COM

Doposud jste si mysleli, že je kombinace krajky a saténu výhradně postelovou záležitostí? Pak vás tyto skvostné šaty z kolekce luxusní značky Gucci mohou okamžitě přesvědčit o opaku. Satén je považován za velmi kvalitní a prvotřídní materiál a stejně tak jakostní krajka. Cenu šatů zjistíte v butiku Gucci.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

V jednoduchosti je krása a vždy tomu tak bude. Pokud jste sami o sobě výraznou osobností a nepotřebujete na svoji krásu upozorňovat přílišnou okázalostí, pak vám budou slušet tyto jemné, až éterické bílé šaty značky Dafamia, které seženete na e-shopu THEOUTNET.C za 4 929 korun.

Autor: THEOUTNET.COMAutor: THEOUTNET.COM

Doposud jste si nedokázali představit nosit saténové oblečení jinde, než v ložnici, natož pak například do kanceláře? Pak se podívejte na tento překrásný smetanově zbarvený saténový komplet, ve kterém v zaměstnání jistě zazáříte. Stylový top a kalhoty seženete na e-shopu NEIMANMARCUS.COM již od 8 799 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Léto je v plném proudu a spolu s ním samozřejmě i mnoho horkých letních dní a také zahraniční dovolené, na kterých džíny a koženou bundu asi neunosíte. Co se naopak bude hodit jsou jemné splývavé šaty ze saténu na špagetová ramínka, která jsou vzdušná a v horkých dnech neuvěřitelně příjemná.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Květinové motivy jsou pro jaro a především léto naprosto typické a sezóna by bez nich snad ani nemohla proběhnout. Pokud milujete letní oděvy a chcete jít s dobou, pak si obstarejte trendy květované šaty ze saténu, které jsou do práce nebo jen tak do města na kávu či oběd jako stvořené. Jejich cena je na e-shopu REVOLVE.COM 1 122 korun.

Autor: REVOLVE.COMAutor: REVOLVE.COM

Článek Satén v podobě šatů aneb jak jej nosit? byl publikován 31. července 2016 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...