Kvalitní kabelka co vydrží? Jedině Furla

Tagy:  kabelky, luxusní kabelky, furla, móda, nakupování, eshop, e-shop

Sponzorované odkazy:

Kvalitní kabelka co vydrží? Jedině Furla

Do módy a jejich vymožeností mnoho žen investuje nemalé peníze a některé jsou schopny každý měsíc utratit prakticky celou svoji výplatu. Oblečení je zkrátka pro ženy jakási slabost a nutnost. Do některých kousků se investovat větší obnos peněz příliš nevyplatí, co ovšem ocení dnes i za několik let je opravdu kvalitní kabelka z pravé kůže a nadčasového designu. A kde takový kousek, který vás nebude stát desítky tisíc, seženete? Podívejte se na překrásné kabelky Furla, které si okamžitě zamilujete.

Černou a bílou kabelku má doma téměř každá žena, neboť se jedná o kousky, které jsou univerzální a tudíž je můžete nosit prakticky každý den a téměř ke všemu. Pokud ale chcete nápaditou kabelku, která bude klenotem, měli byste vsadit na zajímavou barvu. V kurzu je například tato výrazná modrá, která rozhodně jen tak neomrzí a nosit ji můžete jak ke kostýmu, tak k džínám a také kožené bundě. Cena této krásné kabelky v modrém provedení je na e-shopu FARFETCH.COM 9 195 korun.

Autor: FARFETCH.COMAutor: FARFETCH.COM

Ve fantazii se meze nekladou a pokud chcete takovou kabelku, za kterou se na ulici otočí každá žena a nejedna vám ji bude závidět, pak se zaměřte na zcela novou kolekci značky Furla, která je všechno jenom ne fádní a obyčejná. Kabelky jsou sice univerzálního tvaru, ale zato jsou ozvláštněny o nápisy, zajímavé motivy, potisky a další zajímavosti, které z obyčejného outfitu okamžitě udělají netradiční módní úlovek. Cena této kabelky je na e-shopu FORZIERI.COM 9 250 korun.

Autor: FORZIERI.COMAutor: FORZIERI.COM

V letošním roce se opět do módy dostaly kabelky ve tvaru praktického pytle, které ocení každá žena, jež u sebe nosí více věcí, než jen klíče, peněženku a mobilní telefon. Tašky jsou skvělé v tom, že do svých útrob pojmou mnoho předmětů a tudíž je můžete nosit do města na nákupy, ale také do práce, do školy a na trénink. Kabelky Furla jsou navíc z pravé kůže a v zajímavých barvách, které jsou pro léto ideální. Cena této krásné varianty s pruhy je na e-shopu FORZIERI.COM 8 565 korun.

Autor: FORZIERI.COMAutor: FORZIERI.COM

Zvykli jste si nosit spíše batohy a najednou vám klasická kabelka dělá trochu problém? Pak byste si měli obstarat tuto trendy variantu, která v sobě snoubí praktičnost a vzhled batůžku, ale přesto se jedná o kabelku. Její zapínání je právě takové, jako u batohu a přitom ji můžete nosit na jednom rameni nebo jako crossbody. Kabelka je na e-shopu FORZIERI.COM k dostání v několika barevných variantách, přitom šedou, béžovou nebo khaki využijete po celý rok k mnoha stylovým outfitům.

Autor: FORZIERI.COMAutor: FORZIERI.COM

Článek Kvalitní kabelka co vydrží? Jedině Furla byl publikován 2. srpna 2016 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...