Pánské kabelky přes rameno - i muži mohou nosit kabelky

Tagy:  kabelky, tašky, pánské kabelky, braška, móda, nakupování, e-shop, kabea

Pánské kabelky přes rameno - i muži mohou nosit kabelky

Že mají ženy módu tak trochu v krvi a je jim vlastní je přirozené a snad od pradávna známé. Když se řekne nákupy, většina lidí si představí ženy ve svém živlu, pod pojmem slevy a výprodeje se skrývají davy běsnících dam a slečen a na otázku, co by ženy udělaly s milionem korun by odpověď pravděpodobně zněla, že by zařídily šatník snů plný luxusních značek. Ovšem i muži mají rádi módu a čím dál více se chtějí líbit nejenom sobě, ale také svému okolí. Nicméně nutno podotknout, že často nejde módní průmysl mužům až tak naproti, jak by bylo záhodno. Zatímco dámské butiky jsou na každém rohu, pánové si mohou vybrat sotva pár obchodů a obdobné je to i se šperky a doplňky. Vedle stovek náhrdelníků, broží a náušnic pro ženy zbývají na muže jen hodinky a jak téměř každá ženy vlastní desítky zbytečných kabelek, muži nosí své cennosti po kapsách. Proč by ale nemohli i muži vsadit na pohodlí a nosit veškeré potřebné věci důstojně tak, jako dámy? Seznamte se s kabelkami pro muže, které jsou nejenom komfortní, ale také stylové a slušet budou naprosto všem, bez ohledu na věk a styl oblékání.

Do města jako stvořená

Pakliže jezdíte všude automobilem, máte své věci přirozeně ve voze a peněženku s mobilním telefonem si přemisťujete pouze pár desítek metrů. Pokud ale potřebujete cestovat městskou hromadnou dopravou anebo plánujete výlety a procházky městem, ruce vám již stačit nebudou a kapsy také ne. Pánská taška přes rameno se dokonale hodí k letní volnočasové módě, ale skvěle ji využijete i v zimních měsících a ve zbytku roku. Černá barva je navíc univerzální a sladíte ji se všemi druhy bot.

Pořiďte si univerzální černou kabelu do města či na výlety, autor: kabea.czPořiďte si univerzální černou kabelu do města či na výlety, autor: kabea.cz

I pánská kabelka může působit seriózním dojmem

Obdobný problém mohou řešit například pánové pracující v kanceláři nebo v prostorách, kde se vyžaduje formální oděv, čili ideálně oblek a elegantní obuv. Je poměrně jasné, že k takovému outfitu batoh nepasuje a pokud byste si jej přeci jen chtěli vzít, pravděpodobně si zaděláte na pořádné faux pas. Jak tedy vyřešit problém s uskladněním osobních věcí a navíc i pracovních dokumentů? Ideálním řešením je tato praktická brašna, která působí velmi lukrativním dojmem a rozhodně si ve společnosti této pánské kabelky nemusíte připadat hloupě či dokonce zženštile.

Jakou variantu si pořídit do kanceláře? autor: kabea.czJakou variantu si pořídit do kanceláře? autor: kabea.cz

Kabelka, co pojme i počítač

Muži se často vysmívají svým drahým ženám, že se neobejdou bez ohromné kabelky, která je mnohdy takřka větší než jejich drobná postava. Jejich něžné polovičky u sebe zkrátka neustále potřebují nosit mnoho nepostradatelných věcí a bez nich by si připadaly ztraceně. Ovšem podobně jsou na tom mnohdy i muži, jež by obsahem své brašny mohli ženám slibně konkurovat. Pokud u sebe potřebujete nosit dokumenty, formuláře, smlouvy a ještě počítač, jednoduchá crossbody kabelka vám stačit rozhodně nebude. Naopak se zaměřte na prostornější brašny, které snadno pojmou i váš nepostradatelný notebook a dokonce svačinu nebo oblečení na cvičení.

Pro náročnější je zde praktická kabela, autor: kabea.czPro náročnější je zde praktická kabela, autor: kabea.cz

Článek Pánské kabelky přes rameno - i muži mohou nosit kabelky byl publikován 3. srpna 2016 v 18.30 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...