5 outfitů na pravou letní dovolenou

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, móda, nakupování, model, trendy, eshop, e-shop, léto, červenec, srpen

Sponzorované odkazy:

5 outfitů na pravou letní dovolenou

Letní dovolené jsou pro většinu lidí v letošním roce již pasé, nicméně pakliže patříte k těm, kteří si dovolenou nechávají na poslední chvíli nebo se každoročně do teplých krajin vypravujete na podzim, neměli byste zapomenout na pravé letní oblečení, které je jednak velmi komfortní, ale také stylové a vzhledem k faktu, že vás móda provází na každém kroku, vyladěné outfity do posledního detailu jsou nezbytností. Nechejte se inspirovat a vybavte svůj šatník o nové atraktivní kousky.

Hurá na Havaj

Barev není v letních měsících nikdy dost a pakliže se chystáte do exotických krajin a na překrásné ostrovy jako je například Havaj, zapomeňte na džíny a černobílé kousky, jež s klidem unosíte i během zimní sezóny a kdykoliv v roce. Na Havajské ostrovy se vyzbrojte pohodlnými volnějšími kalhotami s výraznými rostlinnými motivy a chybět by vám neměly ani výrazné barevné topy a jednoduché sandálky, jež se k modelům dokonale hodí.

Autor: STAVROLGAAutor: STAVROLGA

Do Safari moderně

Ne každého lákají karibské ostrovy nebo středomoří a možná i vy raději cestujete do Afriky, kde je sice neuvěřitelné horko, ale i tento kontinent má své kouzlo a šarm. Například takové Keňa je již typickou turistickou destinací, kde vedle typického safari objevíte i kouzlo překrásného oceánu a tropického podnebí, které vás nadchne prakticky kdykoliv v roce. Do Afrických končin si vezměte etnické šaty, koženou brašnu a nezapomeňte ani na výrazné etno náušnice.

Autor: SUE-MESAutor: SUE-MES

Na francouzskou riviéru

Francie je jednou z nejoblíbenějších a také nejnavštěvova­nějších evropských zemí a není se čemu divit. Její hlavní město vám po celý rok nabídne romantickou náruč a přímořské oblasti jsou pastva pro oko a ideálním místem pro strávení letní dovolené. Chystáte se na francouzskou riviéru nebo do podobných lokalit a stále nevíte, co si oblečete? Pak s obstarejte jednoduché volnější šaty v barvách Francie a k tomu obujte vysoké podpatky v červené barvě.

Autor: BEEBEELY-LOOKAutor: BEEBEELY-LOOK

Přežijte španělské horko

Španělsko je pro turisty neuvěřitelně lákavé, a t naprosto po celý rok. Příroda je zde krásná, moře úchvatné a teploty stále teplé. Země se pyšní svojí horkokrevností a pokud chcete tak trochu „splynout“ s davem, nesmějí vám chybět splývavé červené šaty, jemné zlaté doplňky a zajímavá kabelka z proutí nebo hrubé kůže.

Autor: SANS-MODERATIONAutor: SANS-MODERATION

Užijte si Slapy nebo Šumavu

Nepovedlo se vám letos našetřit peníze na zahraniční dovolenou anebo jste si prostě řekli, že zůstanete s dětmi na rodné dědině či navštívíte babičku na Vysočině? Pak ani tam nemusíte vypadat nemoderně a naopak se vyzbrojte trendy kousky, které jsou moderní a přesto komfortní. Džínové kraťasy, plátěné kalhoty, bavlněná trika s pruhy nebo zajímavými potisky a výrazné sandálky s vtipnými motivy jsou jasnou volbou.

Autor: BEEBEELY-LOOKAutor: BEEBEELY-LOOK

Článek 5 outfitů na pravou letní dovolenou byl publikován 11. srpna 2016 v 19.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...