Mini kabelka jako absolutní nezbytnost

Tagy:  mini kabelka, móda, nakupování, eshop, e-shop, značky, cena, kůže, barvy, léto

Sponzorované odkazy:

Mini kabelka jako absolutní nezbytnost

Móda je plná zbytečností a nutno podotknout, že zdaleka ne všechny kousky jsou ryze praktická a nedokázali byste se bez nich obejít. Pravda je taková, že je móda záležitostí krásy a funkčnost mnohdy stojí opodál. Ovšem to nemění nic na faktu, že se rádi oblékáte, milujete doplňky všeho druhu a stejně tak se neobejdete bez šperků a drobností, které dokonale vyladí každý outfit. Jednou z takových zbytečností, které se pomalu, ale jistě stávají nezbytností, jsou mini kabelky, jež doslova zaplavují módní průmysl. Pořiďte si také takovou a jistě si co nevidět vybudujete závislost na těchto drobných a nápaditých předmětech.

Metalické barvy jsou stále v kurzu a jejich koupí rozhodně neprohloupíte. Doplňky v metalických odstínech jsou skvělé například v tom, že je snadno zkombinujete prakticky s čímkoliv, a to včetně roztrhaných džínů a kalhotového kostýmu či pouzdrových šat. Pokud vám kabelka v metalické barvě ještě chybí, podívejte se na e-shop BRANDOUTLET.BR, kde si jistě přijdete na své.

Autor: BRANDOUTLET.BRAutor: BRANDOUTLET.BR

V kurzu je letošní rok samozřejmě také růžová a co by to bylo za letní sezónu bez pořádné pastelové kabelky? Pastelově růžová je velmi dívčí a jemná a kombinovat ji můžete tón v tónu s obdobnými odstíny anebo naopak kontrastně s černou nebo ideálně s denimem jakékoliv barvy. Cena této krásné kožené kabelky značky MOSCHINO je na e-shopu JULIAN-FASHION.COM 15 877 korun.

Autor: JULIAN-FASHION.COMAutor: JULIAN-FASHION.COM

Rok co rok se na prodejních pultech objevují obdobné značky, které se považují již za jakési stálice na módním trhu. Jednou z nich je například exkluzivní módní značky Furla, které má v případě kabelek v dostupných cenách jen malou konkurenci. Kabelky Furla jsou velmi kvalitní, vyrobené z jakostní kůže a odpovídají vždy posledním trendům. Žhavou novinkou je například takto překrásná mini kabelka ve výrazných barvách, kterou zakoupíte na e-shopu FARFETCH.COM již od 8 999 korun.

Autor: FARFETCH.COMAutor: FARFETCH.COM

U jedinečné a exkluzivní značky Furla ještě chvíli zůstaneme a tentokrát se zaměříme na variabilní kousky, které lze dokonale kombinovat se vším, co máte ve svém šatníku. Schází vám univerzální kabelka menších rozměrů? Pak je skvělo volbou tato bělostná varianta v koženém provedení se stylovou přeskou, do které uschováte vše důležité a zároveň budete šik a v kurzu. Cena kabelky je na e-shopu FORZIERI.COM 7 899 korun.

Autor: FORZIERI.COMAutor: FORZIERI.COM

Článek Mini kabelka jako absolutní nezbytnost byl publikován 14. srpna 2016 v 15.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...