Sušenky jako módní trend? Buďte sladké!

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, doplňky, nakupování, trendy, eshop, e-shop, sušenky

Sponzorované odkazy:

Sušenky jako módní trend? Buďte sladké!

Módní trendy jsou skutečně nevypočitatelné a nikdy nevíte, co může přijít a co se stane moderní senzací. Možná jste si ještě před několika lety říkali, že byste na sebe neoblékli nic, co by připomínalo jídlo anebo dokonce obsahovalo obrázky známých pochoutek. Dnes je ale vše jinak a na prodejních pultech a na světových předváděcích molech se objevují takové kreace, nad kterými až zůstává rozum stát. Hitem letošního roku jsou sušenky neboli známé cookies. Ty dnes seženete nejenom v cukrárně nebo supermarketu, ale také v obchodech s módou…

Sušenky se objevují prakticky v každé domácnosti a cukrárně a byla snad jen otázka času, kdy bude možnost je na sebe také obléknout. Tento trend se dočkal své slávy a letos si můžete pořídit například toto stylové tričko se sušenkami s polevou, které vás promění v lahodný sladký dortík. Pokud si k triku oblečete skinny jeans a jednoduché tenisky. získáte vtipný a ležérní model do města nebo na procházku do parku. Cena trika je na e-shopu WITHCHIC.COM 515 korun.

Autor: WITHCHIC.COMAutor: WITHCHIC.COM

Také jste zaznamenali onu senzaci v podobě sušenek Oreo, po kterých doslova blázní celý svět? Sladký mléčný krém mezi dvěma kakaovými oplatkami zaplavil Instagram a nyní se sušenky Oreo objevují nejenom v klasických supermarketech a večerkách, ale také v cukrárnách v podobě Oreo zmrzliny, Oreo dortu a jednoduše Oreo všeho. Pro milovníky a fanoušky sušenek Oreo jsou zde kolekce mikin, které seženete na e-shopu PINKQUEEN.COM již od 420 korun.

Autor: PINKQUEEN.COMAutor: PINKQUEEN.COM

Chtěli byste mít sladké neustále po ruce a s sebou na cestách, ale neradi byste za pár měsíců vážili metrák? Pak vyměňte klasické nezdravé sladkosti plné cukru za stylové doplňky, které jsou velmi vtipné a poutavé. Co říkáte například na kvalitní obal na tablet nebo notebook v motivem sušenek, oblíbených donutů, cupcakeů a makronek? Barevné obaly na elektroniku seženete na e-shopu CASETIFY.COM již od 999 korun za kus.

Autor: CASETIFY.COMAutor: CASETIFY.COM

Jedním z nejpopulárnějších doplňků v oblasti módy jsou beze sporu hodinky. Nosí je nejenom ženy, ale i muži a jedná se o takový kousek, který seženete ve sportovní i elegantní variantě a proto jej můžete nosit prakticky k čemukoliv. Ženy, které si nepotrpí na bižuterii ani klenoty na hodinky obvykle nedají dopustit. Chcete si do své hodinkové sbírky pořídit další zajímavý kousek, který jen tak někdo nemá? Pak si pořiďte tyto veselé hodinky se sušenkami, které jsou zaručeně originalita sama. Cena hodinek je na e-shopu CASETIFY.COM 1 185 korun.

Autor: CASETIFY.COMAutor: CASETIFY.COM

Článek Sušenky jako módní trend? Buďte sladké! byl publikován 20. srpna 2016 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...