Stylové páskové sandále nepatří pouze na pláž

Tagy:  obuv, sandále, páskové sandále, léto, nakupování, barvy, podpatky, trendy, móda

Sponzorované odkazy:

Stylové páskové sandále nepatří pouze na pláž

Sandále jsou nedílnou součástí letní výbavy stejně tak jako plavky nebo šortky. Bez sandálů byste horké léto a potažmo dovolenou jen těžko přežili. Když se řekne páskové sandále, většina si automaticky vybaví ležérní tip obuvi, který je sice skvělý na pláž nebo na procházku podél promenády, ale o elegantní obuvi nemůže být řeč. Opak je však pravdou a můžete nosit takové páskové sandálky, které vám kolegyně v kanceláři budou opravdu závidět. Podívejte se na několik exkluzivních kousků a využijte akčních cen.

Černé sandále jsou nestárnoucí klasikou, která by ve vašem šatníku neměla chybět. Pro léto jsou sice vhodné boty barevné a čím více barev, tím lepší outfit, nicméně pestrobarevná obuv může být k formálnějšímu oblečení do zaměstnání příliš divoká a zavazující. Obstarejte si proto tuto jednoduchou variantu na korkové platformě, která působí jednoduchým, avšak elegantním dojmem. Nezapomeňte na upravené nehty a hurá do práce. Tento model na e-shopu NORDSTROM.COM nyní seženete za skvělých 1 600 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

U černých bot ještě chvíli zůstaneme, neboť právě tato barva je skvělou variantou pro společenskou obuv a také pro doplňky na večer. Na jakoukoliv party nebo firemní večírek se černé boty hodí víc, než jakékoliv jiné a navíc je snadno zkombinujete se zbytkem outfitu. Pakliže se v těchto letních dnech chystáte na venkovní party, uzavřené lodičky by byly krokem vedle. Místo nich si obujte tyto exkluzivní černé sandále na vysokém podpatku, které ke koktejlovým šatům padnou naprosto skvěle. Jejich cena je na e-shopu NORDSTROM.COM 4 144 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Velmi pohodlnou obuví, kterou v letních měsících jistě náležitě oceníte, jsou pantofle. Existuje jich neuvěřitelné množství a stejně tak, jako můžete sehnat jednoduché kousky na zahradu nebo na procházku se psem, je řada exkluzivních párů, které naprosto senzačně vypadají k džínám nebo lehkým letním šatům. Na e-shopu NORDSTROM.COM najdete například tyto stříbrné páskové sandále, jež jsou jednak komfortní a navíc na noze vypadají skvěle. Potěší vám také jejich cena, která je po slevě 795 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Jednoduché kombinace, vzory a tvary jsou u bot žádoucí, a to především v případě, kdy je chcete kombinovat s různými druhy oblečení. Výhodou páskových sandálů je, že skvěle padnou jak k ležérní, tak k elegantnější módě a tak máte nespočet možností, jak se obléknout a jak doladit doplňky. Pokud si rovněž potrpíte na jednodušší styl obuvi, jistě vás potěší tyto jednoduché páskové sandále v černošedém provedení, které můžete na e-shopu SHOPBOP.COM koupit již za příjemnou cenu 999 korun.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Článek Stylové páskové sandále nepatří pouze na pláž byl publikován 23. srpna 2016 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...