Podzim se blíží - co na sebe?

Tagy:  móda, nakupování, oblečení, podzim, outfit, barvy, motivy, trendy, styl

Sponzorované odkazy:

Podzim se blíží - co na sebe?

Letní dny sice ještě slibují několik krásných teplých dní, ale sotva uplyne několik týdnů, bude tu opět chladný podzim a spolu s ním také nová móda a pro vás doslova povinnosti, obstarat si aktuální stylové kousky do vašeho šatníku. Rozloučit se proto můžete s krátkými šortkami, sandálky i neonovými barvami a naopak se zaměřte na teplejší varianty a zemitější barvy, které jsou pro podzim ideální volbou. Těchto 5 outfitů je trefou do černého.

Fakt, že se nebudete přes chladnější období oblékat do výrazných barevných kousků ještě neznamená, že musí být vaše oblečení nudné a neforemné. Pro každodenní outfit je ideální ležérní oblečení, ve kterém se budete cítit komfortně a přesto podle poslední módy. Nikdy není nevhodná doba na nošení oversized svetrů v přírodních barvách, skvělou volbou jsou i volnější džíny a tenisky s výrazným potiskem, který outfit příjemně oživí. Ležérní módu do města a na prochzky nakupujte v obchodech Bershka, Bull and Bear a na e-shopech Asos.com či Topshop.com.

Autor: OSHINTAutor: OSHINT

Když se řekne podzim, většina lidí si automaticky vybaví nepříliš výrazné barvy jako je šedá, hnědá a samozřejmě černá. Proč byste se ale museli rok co rok oblékat takto uniformovaně a nudně, když je tolik možností, kterými zaujmout. Vsaďte na začátku podzimu na jednoduché bílé kombinace, díky kterým dokonale vynikne vaše opálená pokožka. Nebojte se kombinovat bílou sukni s bílými kalhotami a botami. Na e-shopu zara.com si jistě vyberete.

Autor: RAINIE-MINNIEAutor: RAINIE-MINNIE

Zvykli jste si v letních měsících nosit krátké sukně a především šaty? Pak pro vás možná bude velmi složité začít opět oblékat dlouhé kalhoty a teplejší svetry. Vsaďte na aktuální módní trendy a pořiďte si šaty v army stylu, které jsou jedinečné a pro podzim jako stvořené. Do města k nim obujte klasické bílé tenisky a do zaměstnání boty na vysokém podpatku.

Autor: FASHION-POLAutor: FASHION-POL

V posledních letech je v kurzu krajka a vše, kde figuruje a letos tomu samozřejmě nebude jinak. Milujete krajkové prádlo a nemůže ve vaší skříni chybět? Pak se zaměřte i na jiné kousky a zapojte krajku směle do svého šatníku. Co říkáte například na krajkovou sukni, která dokonale oživí koženou bundu a jednoduché černé polobotky? Krajkové kousky najdete na e-shopu barnyes.com, asos.com či v obchodech Mango a Zara.

Autor: TEOECARAutor: TEOECAR

Ani na podzim byste neměli zapomenout na party a nejrůznější večírky, které jsou samozřejmě přirozenou součástí běžného života většiny lidí. Zatímco v letních měsících jste nosili lehoučké overaly a krátké šortky, na podzim se zaměřte na pouzdrové šaty, vysoké jehly v tmavých barvách a chybět by vám nemělo ani stylové psaníčko a šperky.

Autor: BEEBEELY-LOOKAutor: BEEBEELY-LOOK

Článek Podzim se blíží - co na sebe? byl publikován 24. srpna 2016 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...