Extravagantní kabelka jako módní doplněk

Tagy:  kabelky, trendy, móda, extravagantní kabelky, valentino, fendi, doplňky

Sponzorované odkazy:

Extravagantní kabelka jako módní doplněk

Kabelka je pro většinu žen nepostradatelným módním prvkem, bez kterého jednoduše nelze existovat. Do jejích útrob totiž vměstnáte vše, co potřebujete mít po celý den nebo večer u sebe, ať už je řeč o peněžence, mobilním telefonu nebo líčidlech a jiných nezbytných věcí. Kabelka je však nejenom praktickým pomocníkem, ale také moderní záležitostí a tylovým doplňkem, který pozvedne každý outfit na vyšší úroveň. Podívejte se na výběr extravagantních kabelek z aktuálních kolekcí a vyberte si nevšední kousek i do své sbírky.

Přemýšlíte, zda si pořídit kabelku se cvoky, kamínky, flitry nebo barevnou? Značka Valentino tento váš rozkol vyřešila, neboť do jedině kabelka přenesla vše, co je momentálně moderní a trendy. Tento kousek může na první pohled působit tak trochu přeplácaným dojmem, nicméně pokud se stan kabelka jediným dominantním prvkem celého outfitu, pak se jedná o skvělý kousek. Kabelku seženete na e-shopu LINDELEPALAIS.COM.

Autor: LINDELEPALAIS.COMAutor: LINDELEPALAIS.COM

Černá kabelka je naprostým základem každého šatníku a všechny ženy by měly vlastnit klasickou černou kabelu, elegantnější kabelku například ke kostýmu a samozřejmě také psaníčko. Černá psaníčka však mohou působit tak trochu fádním a nic neříkajícím dojmem. Pořiďte si proto raději výraznější kousek s kamínky a „fáborkami“, který je netradiční a velice luxusní. Oscar de la Renta zkrátka ví, jak zaujmout. Kabelku seženete na e-shopu NET-A-PORTER.COM.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Mnoho žen si potrpí na romantiku a také se podle toho někdy rády obléknou. Stejně tak, jako by žena měla být čas od času za dračici a svůdnou osobu, romantická duše se také musí projevit a proto se nebraňte světlý odstínům, růžové, krajce, květinám a jiným romantickým motivům. Co říkáte například na tuto krásnou jemnou kabelku značky Ruche a Hues? Koupit ji lze na e-shopu TRENDCY.COM.

Autor: TRENDCY.COMAutor: TRENDCY.COM

V kurzu jsou v letošním roce také nejrůznější nápisy a motivy zvířat a nejrůznějších postaviček, které jsou například na triku neb šatech velice vtipné a nápadité. Pakliže si s tímto aktuálním módním trendem rozumíte a dovedete si představit obdobné motivy také na doplňcích a kabelkách, pak vás jistě zaujme tato kabelka značky Fendi, jež je extravagance sama. Kabelku můžete zakoupit na e-shopu BARNEYS.COM.

Autor: BARNEYS.COMAutor: BARNEYS.COM

Dokážete si představit extravagantní kabelku, která by byla zároveň elegantní a jemná? Najít takový kousek není vůbec snadné, ale dokonce i taková značka, jako je Valentino, s tímto zadáním dokáže poradit. Například tato černá kabelka s jemnou aplikací je toho důkazem. Doplněk seženete na internetovém obchodě MYTHERESA.COM.

Autor: MYTHERESA.COMAutor: MYTHERESA.COM

Článek Extravagantní kabelka jako módní doplněk byl publikován 4. září 2016 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...